Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

AlctaR.pl [Dedyk][Easy]

nSc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie się podoba czekam tylko żeby nie było jak z PFU ilusiion że tylko reklama dobrze wygląda a serwer gorszy od psiej kupy na dywanie z rana

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie się podoba czekam tylko żeby nie było jak z PFU ilusiion że tylko reklama dobrze wygląda a serwer gorszy od psiej kupy na dywanie z rana

ahahahahahahahahaha :D

Opublikowano

1 uwaga.... Biolog to już lepiej żeby wcale go nie było...bo co to za wyzwanie skoro idziesz kupujesz

A jak trzeba wydropić to zainteresowany ma przewage nad leniwym i bonusy są

Szukam serwera normalnego bez 6-7,miliona eqwipunku,KD +120 i 50tego skilla nie ważne czy easy czy hard czy gra 100u czy 1000 ważne żeby jeszcze sie dało w tą gre grać.

Opublikowano

wszystko masz tanie kasa dobrze leci ? po ile masz te zmianki 25 sztuk bylo dodac 200 x za 100k ;d kd wchodzo za 1 prazem zeby sie nie męczyć ox dzisaj jakis bedzie może wieczorem ;d ?

Opublikowano

i od razu max level:>

Uczeń
Opublikowano

Zrobiliscie coś żeby wyrównać +/- klasy postaci w pvp ?

Co ciekawego jest w item shopie ?

WP zamiast zbrojki ma ochrone a healer zaamiast zwiekszenia ataku aure

Opublikowano

szału nie ma, nic nowego, ostatnio są same takie denne serwery, powodzenia..

Opublikowano

ehh i juz pojawia sie kombinowanie, myslalem ze to bedzie zwykly serwer easy z normalny lv cap. a tutaj pojawia sie jakas podmiana skili, skile na P na 5 lv

Opublikowano

Zrobiliscie coś żeby wyrównać +/- klasy postaci w pvp ?

Dogadaj sie z przeciwnikiem żeby zdiął zbroje jak grać nie potrafisz tym czym grasz...litości

Opublikowano

na Aveno*ie grało się super tylko padł szybko bo przenosili go na dedyka i byl już off tutaj miejmy nadzieje ,że tak nie będzie . polecam .

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Czy mógłby ktoś wysłać mi pliki root i locale z clienta, posiadam już clienta Avenos i nie chce pobierać 2x tego samego, bo mam limit transferu 3gb miesięcznie.

Opublikowano

Czy mógłby ktoś wysłać mi pliki root i locale z clienta, posiadam już clienta Avenos i nie chce pobierać 2x tego samego, bo mam limit transferu 3gb miesięcznie.

zaraz dodam .

@EDIT : xxx

Opublikowano

Miałem pobierać ale po zastanowieniu...

serwer ani trochę nie jest ciekawy, jest masa lepszych.

Żadnych fajnych nowości, i do tego ten idiotyczny system energii.

Questów zapewne brak, będzie mało luda bo wczoraj wystartował Eloth..

jednym słowem - porażka.

aqu1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...