Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Odtwarzacz MP4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ;] Mam pytanie :> który z odtwarzaczów mp4 mam wybrać :D jest ich mnóstwo ! a ja sie za bardzo nie znam co trzeba żeby było dobre .. więc dlatego kieruje te pytanie do was.. :P

`````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````````

Co musi posiadać ?

- Minimum 8gb

- Bateria ( Żeby można było korzystać +- 10 h )

- Język menu = Polski hehe xD

Musi odtwarzać mp3 / mp4 / avi/ JPG PNG

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

OFERTY PROSZĘ PODAWAĆ TYLKO I WYŁĄCZNIE Z Allegro

Ps.

Chciałem mieć ten

http://allegro.pl/nowy-32gb-odtwarzacz-mp4-mp3-ebook-4th-9kolorow-fm-i3805034044.html

Ale nie ma wysyłki za pobraniem ;/

WYSYŁKA MA BYĆ TYLKO ZA POBRANIEM !

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Za pomoc nagradzam likejami ;d

Opublikowano

A może spróbuj napisać do tego sprzedawcy od odtwarzacza, który sobie upatrzyłeś, czy po doliczeniu jakiejś kwoty nie mógłby wysłać za pobraniem?

Warto spróbować. Jak się nie uda to będziemy szukać ;)

Opublikowano

Nie kupuj tego chińskiego shitu bez żadnych certyfikatów, uwierz mi lepiej zapłacić więcej i kupić coś markowego niż wydać parę złotych na gówno które pochodzi może tydzień. Ostatnio z aparatem dostałem chiński adapter do kard sd, włączyłem do komputera to aż iskry leciały. A ta pamięć 32 gb to pewnie nawet 1/8 tego nie pomieści.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...