Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cała prawda o Litegame.pl Nervil s1/s2

Mefjux360

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc, pytanie do moda. Po co zamykasz tematy jeśli nie przeczytałes połowy wypowiedzi. "Dyskusja ma się tyczyć jednego serwera, a nie 10 innych łącznie z serwerownią." Powiedz mi jeśli jest "sieć serwerów" to rozmawiamy o sieci tak ? czyli wszystkich serwerach z lg.. Pisali do Ciebie żybyś zamkną i wymyśłał powód zamknięcia ? Smiech na sali ! Dla nowych http://www.mpcforum.pl/topic/1107089-dyskusja-nervilpl-s1s2/

Nie zmieniając tematu, nie grajcie tam gdyż szkoda czasu ;)

Opublikowano

Popieram !! jak najbardziej :) A co do kiziorka to ojj mój drogi już my się wami zajmiemy:) i tym całym alienem :)

Uwaga na bandziorów z interentu. 12 latkowie zaczęli prężnie szerzyć i wzmaciać swoje szeregi

Opublikowano

nie grajcie tam gdyż szkoda czasu

Też mi powód do dyskusji...

Te tematy nie mają celu, tu otwiera się dyskusję o serwerze, jednym w dodatku (nie sieci!).

Poza tym co to za tytuł "całą prawda o litegame.pl". Chcesz ponoć rozmawiać o nervil, tak? Otwórz sobie dyskusję o nim (o ile jeszcze nie ma).

W poprzednich tematach dodatkowo piszecie o zarobkach, podziałach... to nie dział do tego. Nie mam nic więcej do dopowiedzenia w tej sytuacji i każdy kolejny taki temat będzie zamykany, a autor karany za spam.

/Zamykam.

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...