Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] NerviL.pl s1/s2

QueTT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedyne co moge powiedzieć, nie polecam :) Mam nadzieje że serwer nie stanie na nogi po tym co dziś się wydarzyło.

Teraz napiszę troszkę prawdy na ten temat.

Pracowałem dla LiteGame.pl około 10miesięcy, mniejsza, jest to prawie rok a zarobiłem na tym nie całe 100zł. Z jednego serwera (Nervil S1) co miesiąc do KizioRCK schodziło około 8tyś. złotych. 300zł dawał Zodiemu który wypłacał mi z tego 50zł. Odliczał bodajże 23% podatku (1840zł) na płatności. Resztę czyli około 6500zł zatrzymywał dla siebie i swojego technika z dupy który gówno robił Shada. Dzielili się tym tak że Shad dostawał około 1500zł. Cała reszta dla niego. Oczywiście to S1. Patrząc na serwer ExperionMt2 który ruszył w czerwcu i tylko na nim zarobił około 25tysięcy złotych (grywalność była duża do póki harion nie wyjebał się na serwer), no bo za 2dni jest pół roku serwera Experion. Harion z niego brał 10% (400-700zł) co miesiąc,23% podatku i reszta szła do Kiziora. Następnie był serwer Neurox2, na nim prawie nie zarobił więc został on wyjebany z serwerowni LiteGame.pl. Później Nervil S2. Na starcie tego serwera ściągnął około 2-3 tysięcy zł. Podejrzewam że do teraz zarobił z niego około 15tysięcy, ale chciwość tego pana jest tak wielka (powód mojego odejścia) że postanowił z Harionem i Zodim zrobić serwer na lewo i kase z niego sobie zgarnąć, oczywiście tak żeby QueTTi który zapierdalał z Forum, Serwerami (s1 & s2) oraz TeamSpeak3 i stroną główną LiteGame.pl nic nie wiedział. Więc jedyne co moge powiedzieć na ten temat? Nie polecam serwera ShivaMt2 bo pomimo naprawdę zajebistych techników (Zodi & Harion) nie postoi on długo bo ostatnio ze słów Kiziora wyniknąłem że Nervil s1 stoi tylko ze względu na Zodiego z tego względu że gra tam mało graczy i teraz dostaje on mało kasy, więc trzeba zwolnić miejsce na maszynie które zajmuje s1 i postawić następny serwerek żeby kasa się zgadzała :)
Wrazie jakich kolwiek pytań zapraszam do pisania ! Odświeżmy prezke i zareklamujmy serwer haha.

Wszystkich graczy serwerów bardzo przepraszam ale nie będę dawał się traktować jak śmiecia. Więc z fartem chłopaki ;)

Lovisa, mimo tego że obiecałem że tego nie zrobie, przepraszam Ciebie bo wiem ile włożyłaś w to pracy. Pozdrawiam ;)

Co o tym sądzicie? Jak dla mnie serwery Kiziora nie mają przyszłości.

Dowodów na to nie mam ale daje słowo.

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

Dużo tekstu, zero obrazków.

Sorry Quett ale w tych czasach nikt Ci tego nie przeczyta.

Kains nie powiesz że tak nie jest bo sam bardzo dobrze znasz kiziora i wiesz jak postępuje :)

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

Kains nie powiesz że tak nie jest bo sam bardzo dobrze znasz kiziora i wiesz jak postępuje :)

To są gówna życiowe chciwe na hajs i tyle :(

Opublikowano

Dlatego jak sie robi serwer albo ekipa z reala albo wcale taka prawda i nie brac nikogo do teamu i nikogo nieznajomego niepewnego nie wpuszczac na maszyne. Wiem na wlasnym przykladzie wpuscilem kilka razy pewne osoby nieznajome i tyle bylo z serwerow. Wiem ze ten post nie wiaze sie zbytnio z tym co napisales ale taka przestroga dla ludzi.

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Dlatego jak sie robi serwer albo ekipa z reala albo wcale taka prawda i nie brac nikogo do teamu i nikogo nieznajomego niepewnego nie wpuszczac na maszyne. Wiem na wlasnym przykladzie wpuscilem kilka razy pewne osoby nieznajome i tyle bylo z serwerow. Wiem ze ten post nie wiaze sie zbytnio z tym co napisales ale taka przestroga dla ludzi.

Nie chodzi o to, kizio za maszyne płaci 600zł bo jest to najtańszy rozbudowany pakiet na SDC. Chodzi o to że każda osoba która chce żeby on został ich sponsorem rezygnuje z tego gdy widzi ile dostanie %. Taki przykład.

00:40 Armagiedon

gadałem kiedyś z kizio

00:41 Ja

Nie ma co

Kizio 90%

bierze

to co napisałem w dyskusji

00:44 Armagiedon

z 4/5 miesiecy temu

i miałem już robić z wami ale jak mi wyjebał

z 10% max 15% dla mnie to mu napisałem

SPIERDALAJ IDIOTO !

To są gówna życiowe chciwe na hajs i tyle :(

Coż poradzić, teraz roboty trzeba szukać na jasnych warunkach :)

Tak jest traktowany były właściciel LiteGame.pl QueTTi. Osoby które nawet nie są w team mają pełen dostęp do pełnych praw Menedżera na FunPage, a QueTTi jak? Twórca Treści o minimalnych prawach heh :)xxx

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

Nie chodzi o to, kizio za maszyne płaci 600zł bo jest to najtańszy rozbudowany pakiet na SDC. Chodzi o to że każda osoba która chce żeby on został ich sponsorem rezygnuje z tego gdy widzi ile dostanie %. Taki przykład.

00:40 Armagiedon

gadałem kiedyś z kizio

00:41 Ja

Nie ma co

Kizio 90%

bierze

to co napisałem w dyskusji

00:44 Armagiedon

z 4/5 miesiecy temu

i miałem już robić z wami ale jak mi wyjebał

z 10% max 15% dla mnie to mu napisałem

SPIERDALAJ IDIOTO !

Coż poradzić, teraz roboty trzeba szukać na jasnych warunkach :)

Polecam Ci robic samemu, albo z kims kogo znasz ze swiata realnego tak jak ja zielaka :) nie ma opcji wychujania

Opublikowano

Polecam Ci robic samemu, albo z kims kogo znasz ze swiata realnego tak jak ja zielaka :) nie ma opcji wychujania

Nie schodźmy z tematu dyskusji. Jedyne co moge powiedzieć, nie polecam. Szkoda słów :)

Moim zdaniem jest to śmieszne, że SPONSOR/KOORDYNATOR mimo 3 swoich serwerów dorabia na boku robiąc kolejny Alien2.pl który podejrzewam że będzie nie wypałem dzięki zabezpieczeniom :)

Strach Kizia - Bezcenny

1387585387-U959313.png

I oczywiście Kizio mistrz od zabezpieczeń HEHE

1387585779-U959313.png

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

Nie schodźmy z tematu dyskusji. Jedyne co moge powiedzieć, nie polecam. Szkoda słów :)

Moim zdaniem jest to śmieszne, że SPONSOR/KOORDYNATOR mimo 3 swoich serwerów dorabia na boku robiąc kolejny Alien2.pl który podejrzewam że będzie nie wypałem dzięki zabezpieczeniom :)

Strach Kizia - Bezcenny

1387585387-U959313.png

I oczywiście Kizio mistrz od zabezpieczeń HEHE

1387585779-U959313.png

aktualny serwer proboszcza to MPCforum.pl

Opublikowano

Troche nie rozumiem nie mogles sie o zadna kase upominac nie chciales jej? Chciales zeby ci sami wysylali bez proszenia sie?

Mozesz moze przyblizyc co sie stalo bo nie wiem i nie tylko ja nie wiem

Maszyny za 600zl zapamietam na przyszlosc xD

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Troche nie rozumiem nie mogles sie o zadna kase upominac nie chciales jej? Chciales zeby ci sami wysylali bez proszenia sie?

Maszyny za 600zl zapamietam na przyszlosc xD

Upominałem się cały czas, lecz jak już usłyszałem od Kiziora po upomnieniu się jakieś 2tyg. temu

'QueTT jak Ci się nie podoba to możesz sobie zmienić serwerownie' to zacząłem mieć wyjebane, jednak w chuj mi szkoda bo 10miesięcy z życia zmarnowane.

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

Upominałem się cały czas, lecz jak już usłyszałem od Kiziora po upomnieniu się jakieś 2tyg. temu

'QueTT jak Ci się nie podoba to możesz sobie zmienić serwerownie' to zacząłem mieć wyjebane, jednak w chuj mi szkoda bo 10miesięcy z życia zmarnowane.

ja bym po miesiacu odszedl, jakby ktos tak opierdalal ;p miesiac robic za 100? :D bez jaj , za 10% tez sie nie oplaca robic

Opublikowano

O lol , nie spodziewałem się tego po Lite Game ... Zwłaszcza po ludziach , którzy tym zarządzają.

Mam nadzieję , że Zodi nie jest w to zamieszany..

Opublikowano

O lol , nie spodziewałem się tego po Lite Game ... Zwłaszcza po ludziach , którzy tym zarządzają.

Nie jest.

0LsM05U.png

Opublikowano

W zaroobek pieniędzy nie lecz sam olał nervila i robił lewy serwer na boku nie informując mnie. Robił go z Harionem i Kiziem ;)

Nic do niego nie mam i sam go moge przeprosić za to co się stało, ale dzwoniłem do niego pare razy. Był sygnał, po 3 telefonie poczta głosowa (wyłączył telefon). Raczej coś nie tak

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

Żeby nie było że mało ludzi na serwerach.

ExperionMt2.com -> Kręcenie Licznika 3x

258x8rc.jpg

Nervil.pl/s1 -> Kręcenie Licznika x3

4rqpw9.jpg

Nervil.pl/s2 -> Kręcenie Licznika x3

rro5cx.jpg

X5Yx3ZJ.png

Opublikowano

No no to ładnie sobie w uja polecieli ;)

ps. nazwy nie potrafią wymyśleć? że robią Alien2 tylko ze zmienioną domeną?

z tego co wiem to w tej stronie była luka tak więc powodzonka xD w końcu kongo jest najlepszy ;-)

Opublikowano

No no to ładnie sobie w uja polecieli ;)

ps. nazwy nie potrafią wymyśleć? że robią Alien2 tylko ze zmienioną domeną?

z tego co wiem to w tej stronie była luka tak więc powodzonka xD w końcu kongo jest najlepszy ;-)

Źle mnie zrozumiałeś, Alien2.pl KizioRCK robi na boku bez wiedzy proboszcza, gdzie serwer był jego więc podejrzewam że padnie po paru godzinkach.

ShivaMt2 jest to serwer który Zodi, Harion i KizioRCK postawili na boku bez mojej wiedzy, ja dzwoniąc do Zodiego 2 razy zapytać o co chodzi za 3razem jego telefon był wyłączony ;)

@Edit.

Tak patrze, konto ShivaMt2 było w prezentacji jakieś 10minut temu i pliczków /onlajnik.php już na stronach nervila/experiona już nie ma.

X5Yx3ZJ.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...