Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe Skype Premium o wartość 250 zł. Wygeneruj własny kod!

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak mówiłem jest na 12 miesięcy, ale przecież można użyć kilku kodów... ;)

Kilka kodów powiadasz? :D

Więc z 10 e-maili zaraz pójdzie w ruch. :P

Polecam, working.

@edit: Okej, a teraz: Niestety osiągnięto miesięczny limit dotyczący realizacji kuponów. Spróbuj ponownie później.

Więc juz chyba nie działa xD

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Napewno to jest 'darmowe'? xD żeby mi pozniej nie przysłali rachunku ;D

Opublikowano

Kilka kodów powiadasz? :D

Więc z 10 e-maili zaraz pójdzie w ruch. :P

Polecam, working.

Gdy to przestanie działać to można generalnie sporo zarobić na tych kodach. :)

Napewno to jest 'darmowe'? xD żeby mi pozniej nie przysłali rachunku ;D

Skoro ja mam w rozliczeniach. Zapłacono - Forma płatności - Kod promocyjny to tak. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

A ja coś czuje ze jest w tym jakiś haczyk :_:

Jest prawdopodobnie jeden. Z pewnością na email który podałeś zaczną przychodzić reklamy.

Opublikowano

Boże... Za nic nie będziecie musieli płacić. Akcje zorganizował Microsoft z okazji świąt.

Premium nie ma jednego przywileju - darmowych rozmów. Co wy byście za darmo chcieli ? -_-

Czas realizacji jest długi bo jak zwykle wszystkie debile rzuciły się jak by to było nie wiadomo co i rejestrują setki mail'i.

Opublikowano

Boże... Za nic nie będziecie musieli płacić. Akcje zorganizował Microsoft z okazji świąt.

Premium nie ma jednego przywileju - darmowych rozmów. Co wy byście za darmo chcieli ? -_-

Czas realizacji jest długi bo jak zwykle wszystkie debile rzuciły się jak by to było nie wiadomo co i rejestrują setki mail'i.

Czyli co daje ten kod, bo sie pogubiłem xD

Opublikowano

Premium na Skype bez jednego przywileju - darmowych rozmów telefonicznych.

To lipton :x :D

Opublikowano

Darmowa akcja, inicjatywa Microsoftu.. Jednak polactwo na pewno będzie to sprzedawać. Wyczuwam POTOP tych kluczy na Alledrogo.

Skoro można sprzedać zdjęcie mówiąc, że kupuję się konsolę to sprzedaż takiego klucza to raczej oczywistość. Według mnie nie ma nic złego w korzystaniu na naiwności innych.

Opublikowano

Tylko za ile można taki klucz sprzedać, który nie daje darmowych rozmow telefonicznych?. xD

Opublikowano

Skoro można sprzedać zdjęcie mówiąc, że kupuję się konsolę to sprzedaż takiego klucza to raczej oczywistość. Według mnie nie ma nic złego w korzystaniu na naiwności innych.

Dlatego właśnie w Polsce jest jak jest.

Opublikowano

Tylko za ile można taki klucz sprzedać, który nie daje darmowych rozmow telefonicznych?. xD

50 zł PaySafeCard? Przecież premium to wyróżnienie, a przecież nie trzeba sprzedawać, można zamienić się z kimś.

Opublikowano

polaczki mysla ze cos naprawde dostali za darmo i ze mozna z tego biznes krecic

hqdefault.jpg

http://allegro.pl/kod-skype-premium-rozmowy-bez-ograniczen-bcm-i3817366080.html

- Możliwość prowadzenia rozmów bez ograniczeń z jednym wybranym krajem (dla niektórych są to tylko połączenia na numery stacjonarne, dla nielicznych również na komórkowe), choć z aktywacją tej ostatniej opcji po skorzystaniu z klucza jak na razie jest pewien problem. Ale do czasu

HHAHAHAHAHAHAHAHA

http://allegro.pl/listing/listing.php?string=skype+premium&search_scope=category-72

WY JEBANE ROBAKI, WY POLACY KURWA, WSTYD MI ZA WAS

336816a336eebdd7e596980b8b5aa352.jpg

Opublikowano

a na stacjonarne mogę dzwonić?

nie, nie mozesz, ani na stacjonarne, ani na telefony, cebularze wciskaja kity na aukcjach swoich zeby debile kupowali

Opublikowano

Nie kazałem nikomu tych kluczy sprzedawać. Podałem tylko sposób jak go wygenerować i móc z tej okazji korzystać w zakresie własnych potrzeba. To czy ktoś to wykorzystuje w celach majątkowych mnie nie interesuje. Proszę trzymajcie poziom dyskusji,

Opublikowano

Czyli co to premium oferuje...?

edit: up: Zaraz sprawdzę ^^

- Skype bez reklam,

- Darmowe grupowe wideo-rozmowy (do 10 osób max),

- Darmowe grupowe rozmowy z udostępnianiem ekranu,

- Czat z obsługa klienta.

Opublikowano

- Skype bez reklam,

- Darmowe grupowe wideo-rozmowy (do 10 osób max),

- Darmowe grupowe rozmowy z udostępnianiem ekranu,

- Czat z obsługa klienta.

Czyli jednym słowem gunwo. Z żadnej z tych opcji nie skorzystam, a reklamy w przeciwieństwie do mpc mi nie przeszkadzają.

ps Na stacjonarne nie można, sprawdziłem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...