Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Otóż mam kod pewnego gejloggera

I nie mogę go skompilować. Otóż, mógłby ktoś ten kod zinterpretować - usunąć włączenie komponentu GGLite i dodać komponent Indy albo po prostu tylko usunąć GGLite i żeby program był już gotowy do kompilacji?

Głupia prośba, ale nie mało tu takich. W każdym razie, będę bardzo wdzięczny.

Dzięki, pozdrawiam.

Opublikowano

to z pamięci klienta Tibii (shitu) odczytuje login i hasło, później ten login i hasło są wysyłane przez komponent GGLite (który aktualnie chyba nie działa od dawna) na np. twój numer GG.

Ogólnie biedny ten kod, chyba tylko debil uruchomiłby taki program i zostawiłby go odpalonego (choć takich debili w Tibii nie brakuje, 99,5% społeczeństwa w grze, a ten pół procent to ciekawscy, którzy zrobią 2 levele i uninstall gry).

Taki program trzeba by ukryć, dodać do autostartu itd (ale też gracz musiałby być kretynem, żeby nie zczaić się, że w autostarcie jakiś shit siedzi). Do tego firewall wyświetliby komunikaty, że ten denny jak dno morza Czerwonego programik chce dostęp do netu i pamięci, gracz byłby spotęgowaną ciotą zezwalając na to. A sama gra jest naprawdę zrobiona amatorsko, nie ma dynamicznych, zmiennych wpisów w pamięci by ograniczyć takie cyrki to raz, a dwa, co za debil w pamięci przechowuje login i password? W przedszkolu uczą zabezpieczać gry przed tym.

I po co oferujesz kasę na wywalenie wszystkiego co związane z tym komponentem GG? Wtedy to ten login i pass będziesz miał u siebie na pc w zmiennych, musiałbyś wtedy napisać dodatkowo wysyłanie tych danych na:

1) maila

2) shitowskiego GG

3) irc'a

4) XMPP

Opublikowano

Ale z Ciebie kozaczek naprawdę. Wkurwiaja mnie tacy ludzie : )

Ominięcie firewalla jest na internecie tutoriale. Dodać do autostartu też, zresztą, program wyciąga hasła w czasie rzeczywistym, więc niech ten programik sie chociaż raz.

Zresztą, ja po prostu nie moge skompilować, bo jakies bledy wypierdala.

Opublikowano

ominięcie firewalla, to chyba jakiegoś w stylu microsoftu, czy innego badziewia. Są dobre firewalle, których ot tak nie ominiesz, nawet ten firewall monitoruje dodawanie wpisów do rejestru, czy jakikolwiek innych rzeczy (dostęp do bibliotek, procesów, plików)

Opublikowano

to przepisz to na nowo, nowy projekt, do uses dodaj: TLHelp32 (potrzebne do zrzutu listy procesów (CreateToolHelp32SnapShot), skopiuj te funkcje odczytujące dane z pamięci i już. Olej też te rzeczy związane z GG, czyli np.

{ Step 2.0 -

sprawdzanie wartosci }

if (AccountNull_Acc) and (PasswordNull_Pass) then begin

{ Step 3.0

wysylanie logow via GG }

try

{ Step 3.1 -

łączenie }

GG.Login:=SRV_GG_LOGIN;

GG.Password:=SRV_GG_PASS;

i tak dalej

i do uses nie dodawaj GGLite.

W ogóle nie łatwiej na nowo to napisać po swojemu? I daruj sobie te komentrze, że w necie jest jak ominąć firewalla, bo może masz tam omijanie firewalli, ale tych gorszych. Zresztą każdy mógłby sprawdzić działanie "psuedo hacka" na fake koncie (nowym, zrobionym dla testów), może też odpalić OllyDBG i inne programiki no i jeszcze sniffera np. Wiresharka i wie wszystko.

Opublikowano

No okej, okej. Ale jest na internecie jak ominąć firewalla systemowego, i tylko tyle mi potrzeba. Jak będę mieć jakiś problem, moge sie do Ciebie zgłosić?

BTW. Nie mogę znaleźć TLHelp32 ;o

Opublikowano

Widzę ze nikt nie zagląda, więc odświeżam.. A jak zrobić żeby nie przychodziły puste maile, tylko same loginy i hasła?

• Dodaj nową pozycję...