Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zwiększyć FPS w metin2 ?

czesio2001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam ogromny problem , gdyż nie mam jakiegoś słabego sprzętu , a metin mi tak zacina ze kabaret..

Do miasta wejść nie moge jak jest duzo osób , a o expowiskach ? jak expie to mam zdjęcia a nie grę..

Tutaj macie moje parametry :

System : Win 7 Home Premium 64-bitowy (6.1 kompilacja 7601)

Procesor : Intel® Core i3 CPU 540 @ 3.07 GHz (4CPUs) , ~ 3.1GHz

BIOS : Default System Bios

RAM : 4096 MB = 4GB

DirectX : DirectX 11

Proszę o pomoc , grałem na wszystich rozdzielczościach , przyśpieszałem grę Game Boosterem , a nadal to samo..

Wirusów nie ma bo dopiero po formacie jestem...

Wszystkie sterowniki są poprawnie zainstalowane

DAJE +++

Opublikowano

Grasz z wyłączonym Antyvirusem i Firewallem ?

Czy w tle chodzą programy typu GG, Skype, TS ?

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Wyłącz wszystkie zbędne programy: Skeyp, GG. Spróbuj ustawić grę "w oknie", a nie na pełnym. Ewentualnie:

http://www.razerzone.com/gamebooster

grałem na wszystich rozdzielczościach , przyśpieszałem grę Game Boosterem

Pisał, że przyspieszał już grę GameBoosterem.

@Topic

Przeinstaluj jeszcze FrameWorka.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Aktualizacja biosu, plan zasilania ustaw na wysoka wydajność

"W czas wojny potrzebujemy kogoś nowego, komu możemy zaufać, kto poprowadzi ludzi jak jakiś święty. "

"Nie oceniaj mnie, jeśli mnie nie znasz."

"Toczę walkę przez cały czas z czymś innym. Czasem z samym sobą. Są we mnie dwie osobowości - jedna chce żyć w spokoju, druga nie podda się, dopóki nie odzyska wolności. "

Moje Tuty:

Wallhack

FISHBOT,BLOK CPU,OBEJŚCIA

Opublikowano

grałem na dużo gorszym sprzęcie i mi się nie cieło ale do rzeczy radzę ci najpierw format systemu zainstaluj sterowniki potrzebne np karta graficzna dzwięk od wi fi i tyle potrzeba. Po tym zainstaluj metka jak ci się będzie klatki robić to zobacz hd tune czy już nie posiadasz bad sector

piotr662.png

progskeet-banner.jpg

NIE PRZERABIAM KONSOL PS3!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...