Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak wstawić logo/obrazek w film

teusz0724k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jak wstawić obrazek lub jakieś małe logo w górnym prawym rogu ekranu w filmie na yt, chodzi mi o jakiś obrazek którego nie da sie usuąć oglądając tzn. tak jak adnotacje że można wyłączyć, ani nie chodzi mi o obrazek do subskrypcji tylko taki co jest wbudowany na cały film.

tumblr_me3px1cAsX1rll4sdo1_500.gif                                                             

Opublikowano

Pewnie że się da ale potrzebny jest jakiś program do Edycji czy czymś tym rodzaju do filmów ja ci Polecam parę dobrych programów: Darmowe alternatywy premiere: Windows Movie Maker, VirtualDub, Avidemux, Openshot, VLMC,Camtasia Studio 8- 30 Dni Darmowy,

Opublikowano

Pewnie że się da ale potrzebny jest jakiś program do Edycji czy czymś tym rodzaju do filmów ja ci Polecam parę dobrych programów: Darmowe alternatywy premiere: Windows Movie Maker, VirtualDub, Avidemux, Openshot, VLMC,Camtasia Studio 8

Od kiedy camtasia jest darmowa?

Top: Na yt wpisz sobie jak dodać znak wodny

Opublikowano

Od kiedy camtasia jest darmowa?

Top: Na yt wpisz sobie jak dodać znak wodny

30 DNI Darmowy Potem Możesz odinstalować i znowu zainstalować i masz nadal 30 dniowy..

Opublikowano

nie chodzi mi o znak wodny tylko o taki który już jest wbudowany, tzn jak sie na niego najedzie myszką to nic sie nie dzieje, bo jak jest znak wodny to po najechaniu pokazuje sie subskrypcja, a co do tych programów co zobacze

A takie pytanko, dlaczego jeżeli mam sony vegas pro 10.0 to jak mi sie zatnie to nic nie idzie zrobić ? :( dodaje film, próbuje dodać jakiś efekt ale nawet nie zdąze bo po wklejeniu filmu do sony vegasa zacina sie i musze go wyłączyć tylko menedżerem zadań, co zrobić aby sie nie zacinał ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

@Ref

A znacie jakieś programy w których można już obrobiony film + ten wstawiony obrazek zapisać w róznym formacie a nie formacie programowym, np. chciałbym zapisać jako .avi a nie np jako projekt .camtasia studio ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...