Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe okno logowania

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może mi ktos dodać to do moich plików bo ja jak dodawałem miałem cały czarny ekran ale prosze o dodanie tej pierwszej wersji

MOJE PLIKI:

Opublikowano

Może mi ktos dodać to do moich plików bo ja jak dodawałem miałem cały czarny ekran ale prosze o dodanie tej pierwszej wersji

MOJE PLIKI:

Dzięki za ten link. Zaraz dodam i Ci upne.

2qjdrvb.png

Opublikowano

Do archivera? Do v1 kolega podawal. Poszukaj w postach, z tym ze musisz dodac 3 ikonki fb. To zalezy od archivera. Ja nie potrzebuje wiec nie daje bo nie mam.

2qjdrvb.png

Opublikowano

no dobra all działa tylko , że po wgraniu i wbiciu na serwa nie widzę nazwy serwera (przed wgraniem widziałem :) ) , pomoże ktoś wynagrodzę licznymi ++++.

yjjn.jpg

Opublikowano

Kurde.. To jest naprawdę dobre ! Można zmienić to ,,tło'' z babką na jakiesik swoje? IT WORKS!!!

Wielki + dla Ciebie koleś !

jednak jest problem :/ Pomoże ktoś? Zrobiłem tak jak na tucie a problem :

e5or.png

­graphic.png

Opublikowano

Kurde.. To jest naprawdę dobre ! Można zmienić to ,,tło'' z babką na jakiesik swoje? IT WORKS!!!

Wielki + dla Ciebie koleś !

jednak jest problem :/ Pomoże ktoś? Zrobiłem tak jak na tucie a problem :

e5or.png

introLogin.py(line:52) ?

:O

"PASERR2"	: locale.LOGIN_FAILURE_PASERR2,

:O

Jak to możliwe. Nie wiem kurde. Ja w tym siedze dopiero nie calły miesiąc ^^ Może kolego masz coś w syserr?

@Dodałem w tucie jak zmienić tło.

2qjdrvb.png

Opublikowano

Ghost wiesz co byś mogł jeszcze dodać w wersji V2 przy ikonie "kanał 1" zielona "lampeczke" "kołko zielone" by bylo wiadomo czy channel ON/OFF ;) To taka skromna sugestia z mojej strony.

Opublikowano

Ale to nie jest twoje...

Widziałem identyczne elementy w oknie logowania na epvp, tylko inny układ zrobiłeś.

http://www.elitepvpers.com/forum/metin2-pserver-guides-strategies/2890260-release-login-interface.html
hyhyyhyh, zmiana kordów nie jest problemem, ale sam fakt zajebania grafiki :)

harnas zrob cos takiego sam. Na tym forum polowa bierze wszystko z epvp, nawet nikt nie spolszcza i kurwa kazdy majster "ale umiem",a druga polowa tylko nazeka. Nie chcesz to nie uzywaj, jak widzisz niektorym sie przydalo i fajnie, ja sie z tego ciesze.

A pozatym nie jestem profesjonalnym grafikiem.Siedze w tym miesiac i jest to dla mnie forma treningu, a to zle ze udostepnilem?

2qjdrvb.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Bardzo fajne logowanie, dzięki :D

Jeżeli ktoś używa nowego klienta (pl) i wywala coś tam loga z newcbin to trzeba zmienić wszystkie odnośniki do locale. na localeinfo.

• 4 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...