Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Legalność Dedyka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Chciałem zakupić najtańszego dedyka żeby pograć z kolegami w Metin2. Już miałem zapłacić gdy nagle w regulaminie wyświetliła mi się notka.

1. Korzystanie z aplikacji irc, ident, serwera gry Tibia oraz aplikacji typu Scrapebox, Tua Mamma i podobnych jest zabronione na serwerze VPS! Wykrycie tego typu programów skutkować będzie załamaniem niniejszego Regulaminu oraz natychmiastowym usunięciem serwera VPS bez zwrotu wniesionych opłat za obecny oraz przyszłe okresy abonamentowe za serwer VPS i bez obowiązku powiadomienia Abonenta o takim fakcie.

Wszystko ok ale zaciekawiło mnie "i podobnych"! Czy mogą mieć też na myśli pliki serwerowe Metin2? Pomóżcie

Link do stronki:

http://www.exone.pl/serwery/vps/kalkulator

*NIE PISZCIE MI ŻE SERWER SŁABY, MAM TO W D*PIE (przepraszam modów)

Opublikowano

Refa używamy w odstępie pomiędzy postami nie mniej niż 24h. Powiem Ci tak, ja na exone miałem VPS'a dla testów, postawiłem na nim mój serwer, stał pół roku bo znajomi chcieli się pobawić, i nie miałem żadnych kłopotów, nawet mi na czacie pomogli jak był problem w serwerowni a powiedziałem z góry jaki to jest serwer gry.

4692787228.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...