Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dam Radę?

Gość Arwanii

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć czy dam radę w Becie Vegą z wypo:

7 flaxów formacje za kr 6 lf-3 reszta lf-2 3 bo-2 reszta A03 Full speed p.e.t 10 lvl kamyk.

Opublikowano

Jak się dobrze postarasz to możliwe, że przejdziesz, ale będzie to naprawdę bardzo trudne. Szczególnie możesz się umęczyć z kryśkami. Ponadto naprawdę długo mógłbyś je przechodzić. Ale z dużą cierpliwością przejdziesz.

Opublikowano

Polecałbym Ci zaczekać jeżeli nie chcesz utracić wrót. Najpierw mógłbyś zabrać się za trochę słabsze i łatwiejsze wrota takie jak Alfa, Zeta. Gdy dozbierasz do przynajmniej 4 irków i wyposażysz je w LF3/B02 możesz się brać za te wrota.

jp8p35.png
Opublikowano

Polecałbym Ci zaczekać jeżeli nie chcesz utracić wrót. Najpierw mógłbyś zabrać się za trochę słabsze i łatwiejsze wrota takie jak Alfa, Zeta. Gdy dozbierasz do przynajmniej 4 irków i wyposażysz je w LF3/B02 możesz się brać za te wrota.

Ale zeta też nie jest jakaś łatwa dla mnie nie wiem jak dla was.. ;/

Opublikowano

Ale zeta też nie jest jakaś łatwa dla mnie nie wiem jak dla was.. ;/

Zete zrobisz spokojnie z 8 flaxami bo tam nie ma jakiś ultra trudnych alienow. Za to w Becie jeden strzał od fali MK lub DK i masz życie w plecy. Do tego ta nagroda za Zete cud malina czego chcieć więcej dla nowego gracza.

jp8p35.png
Opublikowano

Zete zrobisz spokojnie z 8 flaxami bo tam nie ma jakiś ultra trudnych alienow. Za to w Becie jeden strzał od fali MK lub DK i masz życie w plecy. Do tego ta nagroda za Zete cud malina czego chcieć więcej dla nowego gracza.

Złoże i dam znać czy się udało ..

Opublikowano

Ukończyłem Zetę , nie ma krzyku ;) , straciłem tylko 1 życie przez lag , niestety havo nie wypadło :(

Opublikowano

Ukończyłem Zetę , nie ma krzyku ;) , straciłem tylko 1 życie przez lag , niestety havo nie wypadło :(

Mówiłem, że proste wrota :) Składaj jeszcze Zety i je rób nie tylko dla Havoców ale dla nagrody i rankingu. Zeta to najbardziej opłacalne wrota w DO. Sam mam zrobionych koło 60 z czego mam 20 havoców :D

jp8p35.png
Opublikowano

Ja nie wiem co o tym sądzić. Dla początkującego najpierw Alfa i potem jak już Zeta i potem co chcesz.

(Ja robię tak: Alfa, Zeta, Lambda, Beta, Epsilon,Zeta, Zeta, Zeta, Kappa, Alfa, Hades już zrobiony)

Mój plan się na razie powodzi składam Alfę i mam dobre wypo więc każde z tych wrót z czasem po przechodzeniu dam radę zrobić.

Tak żeby havocki i LF-4 szybko wchodziły.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ale skoro masz kamyka to robisz wszystko powolutku sam, pozniej mk z kamykiem, sibelonitki tez, dk albo cierpliwie bijesz, ew. tez kamykiem + bicie... protki 4walniecia kamykiem i powinny pasc...

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

1. Co to kamyk i zkad go zdobyc mam 16 lvl full irki gram 2 lata i niewiem za szybko odp dam +

Kamyk czyli mechanizm kamikadze do peta można go nabyć w sklepie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...