Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Formacja + statek

Tali’Zorrah

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) długo się zastanawiałem co i jak kupować i spostrzegłem, że istnieje fajna opcja, tzn leon + szewron :) lata tak ktoś może? Opłaca się to? Szybciej się zarabia niż na 2 gali? Może istnieją inne połączenia, które działają lepiej?

­Keelah se'lai

Opublikowano

Właśnie planowałem ten zakup

Logicznie myśląc to mam rakiete 2026 dającą 2k dmg

Lenovek ma x2, więc wali 4k dmg

Z sepromem i strzałą mam jeszcze +80% i jak na razie walę z jednej ok.7200dmg

Z szewronem waliłbym tak z 8-9k, dlatego sam rozważam zakup

Najlepsze jest to, że golcem padam, bo jestem flaxem, a moim leonkiem na strzale ubiłem już na swojej mapie z 10 golców, a co by było na szewronie z premką to sobie nie wyobrażam (na strzale i sepromie z jednej 3030 walę ok. 20k)

Nie wiem tylko czy warto dać urkę na tę formację - polecano mi bardziej serce lub romb, więc sam już nie wiem - dodam, że żadnej formacji za urkę jeszcze nie mam

Opublikowano

gw_skrzypek. No co Ty gadasz. Po pierwsze nie liczy się tak, że seprom 60% i strzała 20% dają 80%... -.- Najpierw załóżmy + 60% z sepromu a potem dopiero + 20% z formacji. I to się mieści w przedziale 5800-6500 dmg. Z szewronem waliłby po 9-10 k. Ale jeśli potem jednak będziesz chciał latać golcem na alieny to proponuję formację rombu. Szczególnie się przydaje np. przy krystallonach.

Opublikowano

hryncu proszę idź spać

latam tym leonem i strzałą i widzę ile walę na hit - 6-7k więc wszystko się zgadza - a wg twojej teorii to co mam liczyć najpierw? seprom czy formację? czy może rakietologię?

"Najpierw załóżmy +60% z sepromu..." - a może na odwrót? Wiem co piszę, bo latam leonem ze strzalą na sepromie

Jak latasz pchełką i czytasz FAQ żeby udzielać porad to pozdro

Jeszcze jedno - po co ten temat:

Cześć wszystkim. To znowu ja. Sorki, że tak wystawiam post po poście ale teraz akurat jest taki moment... Mam pewien kłopot. Mam około 390k osłony na golcu, uzbierałem 100k uri i chcę kupić formację dronów, i chciałem się zapytać, który jest lepszy na krystallony bo w sumie teraz prawie tylko i wyłącznie na nich jadę. Serce czy romb. Wiele osób proponuje, żeby serce, bo i więcej hp i osłonki, i inni, że romb, bo mam sporo osłony i by mi się ładnie regenerowała i nie mam jakiegoś tam mocnego ataku. Waha się po 2700-3k. Jak radzicie?

jeśli przed jego napisaniem tutaj polecasz romb?

Opublikowano

Pytam czy serce czy romb, bo przecież pisałem, że albo się regeneruje osłonka albo mam jej więcej i też hp. I co z tych rzeczy lepsze jest przy kryśkach. A tam to było tylko moje własne zdanie. W tamtym temacie pytam się kogoś kto np. to dobrze wie...

Opublikowano

Kupiłbym ten romb, ale odstrasza mnie to -20% hp... A i zastanawiam się pomiędzy golcem, a aegisem... Jak dla mnie to są równe, nigdy nie latałem aegisem, natomiast golem mi się najlepiej gra :)

­Keelah se'lai

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...