Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Czy granie w bf3 w oknie da więcej fps?

LubiePlacki82

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Patche zazwyczaj mają za zadanie wyeliminowanie błędów gry i lepszą optymalizację, więc będzie chyba lepiej jak będziesz je mieć.

właśnie widzisz w piątek pewnie jade po bf4 :3 więc wtedy powiem jak bedzie chodziło jeśli bedzie te 25 fps na single i multi bedzie super :D

NonekPL.png

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

20 fps to można mieć w menu gry. 50 fps to minimum, ale jak uważasz.

Ja uważam, że zamiast kupować tego Battlefield 4 powinieneś chociaż trochę ulepszyć komputer, a grę kupić później.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

20 fps to można mieć w menu gry. 50 fps to minimum, ale jak uważasz.

Ja uważam, że zamiast kupować tego Battlefield 4 powinieneś chociaż trochę ulepszyć komputer, a grę kupić później.

ile musze pisać to samo ? funduszy nie mam, nowy komp za 2 lata,20 fps mi starcza i zawsze miałem tyle fps w grach.

Ps.Bad Company 2 muli bardziej od 3 :D

NonekPL.png

Opublikowano

W Battlefield 3 pamiętam, że na ultra dało się nawet grać w tych min. 35 fps, ale w Battlefield 4 gram na niskich, bo wtedy mam ok. 100. Na średnich 60 fps. Jeśli spada poniżej 50 fps to ciężko się gra.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nagraj z tego filmik.

Może Ci program do nagrywania zmniejszy płynność o parę fps, ale jak grałeś na 9 to dasz radę i z 10.

Nagrasz? Bo jestem ciekawy czy serio grałeś na 9 fps.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Nagraj z tego filmik.

Może Ci program do nagrywania zmniejszy płynność o parę fps, ale jak grałeś na 9 to dasz radę i z 10.

Nagrasz? Bo jestem ciekawy czy serio grałeś na 9 fps.

http://www.youtube.com/watch?v=NaQxbZGH64I&feature=youtu.be

prosze masz filmik.Musiałem na maxa kompa obciążyć :D w normalnej grze mam 20-30 fps

NonekPL.png

Opublikowano

Nie wiem jak dla Ciebie, ale dla mnie to nie gra tylko pokaz slajdów.

Zmienię prefiks na [Dyskusja].

ale ja nie gram tak codziennie ^^ normalnie gram w 25 fps i jest dobrze (dla mnie płynnie) ale niestety gdy włączę nagrywanie do średnio co 3 sek. mam ściny bez spadków fps :<

NonekPL.png

Opublikowano

ale ja nie gram tak codziennie ^^ normalnie gram w 25 fps i jest dobrze (dla mnie płynnie) ale niestety gdy włączę nagrywanie do średnio co 3 sek. mam ściny bez spadków fps :<

To do Battlefield 4 z tym sprzętem nawet nie startuj, bo się zawiedziesz.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

o kurde haha to ile ty masz fps? nie mowie jeszcze jak bys mial jakies 40-50 fps na niskich bo to jest komfort ale jak ty na bf3 miales pokaz slajdow to jak ci ta gra sie wlaczyla?

Opublikowano

o kurde haha to ile ty masz fps? nie mowie jeszcze jak bys mial jakies 40-50 fps na niskich bo to jest komfort ale jak ty na bf3 miales pokaz slajdow to jak ci ta gra sie wlaczyla?

powaliło cie ? w bf3 mam 25-30 fps. Jak wogule nic nie czytałeś przed tem to po co sie wypowiadasz ?

NonekPL.png

Opublikowano

Intel Pentium e2160 1,8 Ghz

Geforce 9400 GT

4 Gb ramu

aktualnie w bf3 mam 20-25 fps i grami sie dobrze :) wiem że sprzęt jest słaby i planuje wymiane.

Zwiększy ci to fps jednakże nie jest do dobre rozwiązanie gdyż twoje pole widzenia jest mniejsze.

joker%20sygnatura.jpg

Moje Wideo poradniki :

http://www.youtube.com/watch?v=GxIE_-D48Mo&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=STxO41rFQus&feature=channel&list=UL

Opublikowano

powaliło cie ? w bf3 mam 25-30 fps. Jak wogule nic nie czytałeś przed tem to po co sie wypowiadasz ?

czytalem i widzialem twoj pokaz slajdow 25 fps to tez pokaz slajdow jedynie na 35fps+ mozna jakos plynniej zagrac chociaz jak nie ma minimum 40-45 to granie nie ma sensu przynajmniej dla mnie

Opublikowano

czytalem i widzialem twoj pokaz slajdow 25 fps to tez pokaz slajdow jedynie na 35fps+ mozna jakos plynniej zagrac chociaz jak nie ma minimum 40-45 to granie nie ma sensu przynajmniej dla mnie

Autor pisał że zawsze grał na lagach więc pewnie dla niego 20 fps to super wspaniała płynność.

LubiePlacki, jak byś zagrał w BF3 na ultra, na +60fps to gwarantuję że jak byś później włączył w trybie okna na low i grał na twoich kochanych 20 fpsach byś wział i pc wypier*ł przez okno.

Nawet 30 fps nie jest całkiem płynne bo o ile na 30 fps da sie grać bez problemu jak są cały czas, to każdy spadek poniżej powoduje wielkiego laga.

Naprawdę dziwię się niektórym co piszą ze gra na 20 fps jest wspaniała...

@down

A no widzisz, bo płynnie nigdy nie grałeś

LOL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...