Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki

spedalaj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema miałem zamiar zakupic sobie nowe słuchawki z creative . Zastanawiałem sie nad fatality hs800 i nad creative tactic 3d alpha i tutaj moje pytanko ktore wybrac do słuchania muzyki i do gier

KonikPolny4E_eune_48_1_logo.png

Opublikowano

Najpierw napisz budżet i to do czego chcesz podłączyć te słuchawki (jeśli komputer to napisz czy karta dźwiękowa zintegrowana czy nie).

Choć patrząc na cenę tych słuchawek czyli około 100zł polecam superlux hd681. Które będą znacznie lepsze od tych podanych przez ciebie.

Opublikowano

Te dwa modele są nieopłacalne, jak chcesz coś z creative to jedynie CAL'e można kupić i się cieszyć z jakości dźwięku za te grosze.

Opublikowano

Jak do electro to z nisko budżetowych może Maxell Retro DJ, mają dość przyjemny basik. Jak trochę dołożysz to Aurvana Live dostaniesz tak jak Raitmi wspomniał.

Opublikowano

zastanowie sie nad tymi modelami co podaliscie a tactic 3d alpha skusiły mnie tą kartę dźwiękową w zestawie . Chyba że fatalitki pójdą na realteku .

KonikPolny4E_eune_48_1_logo.png

Opublikowano

Ta "karta dźwiękowa" z tych słuchawek jest ten samej jakości co realtek, albo i słabsza. Te słuchawki i tak nie potrzebują lepszej karty dźwiękowej bo po prostu jej w pełni nie wykorzystają.

Najlepiej będzie wybrać superlux hd668B lub dołożyć do creative aurvana live.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...