Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Kupno NX

kobe17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj postanowiłem sobie kupić nx'y, więc wchodzę na stronkę nexona i wybieram Poland>Bank Transfer>iPKO (mój bank)> zaznaczam ilość nexonów> PURCHASE> wypełniam swoje dane> zaznaczam bank> akceptuję regulamin> a w tym punkcie nie ma nic, puste białe okienko, a powinno być takie w którym mógłbym dokonać przelewu. Jak ktoś byłby tak uprzejmy to prosiłbym o pomoc.

P.S. Korzystam z firefoxa, ale dodam, że kupowałem już przelewem i było wszystko w porządku

DAJ [ + ] UWIERZ NIE BĘDZIE BOLAŁO. :D

Opublikowano

Zrobiłem to co napisałeś, niestety bez skutku, ale z czystej ciekawości kliknąłem w płatność z innego banku co poskutkowało, widocznie musi być coś z połączeniem iPKO z Nexonem ;/

Opublikowano

Dzisiaj dalej to samo ;/ może mógłbym do kogoś napisać w tej sprawie?

Opublikowano

mialem to samo.... tez chcialem kupic przez ipko , udalo mi sie dopiero przez intenet explorera za kturystam razem...wydaje mi sie ze jak pokaze sie biale okno wlaczi i wylacz explorera tak az do skutku ,mi sie tak udalo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...