Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wasze opinie o hostingu Gameserv

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Otóż chcę założyć na hostingu Gameserv.pl serwer, ale jak to ja wolę się 296403 razy upewnić zanim coś kupię, bo to może być gówno.

Mają dość ciekawą ofertę w niskiej cenie. Czy ich maszyny nie są jakimś gównem? Nie ma lagów?

Opublikowano

Nie miałem u nich serwerów, więc nie mogę ocenić. Zakup serwer na 1 dzień lub testowy jeśli jest i zobacz jak działa. :)

600 postów | Codziennie krytykuje jeden serwer | Zawsze staram się pomóc | Masz problem? Pisz!

Opublikowano

Nie polecam randomowych hostingów. Lepiej kupić coś na porządnym, testowanym hostingu np.

sored.pl

albo

cubehost.pl
Opublikowano

Bez przesady panowie. Hosting jest dobry, lagów jako takich nigdy nie miałem. Mogę go polecić, no chyba że nie jesteś zbytnio do tego przekonany, to poproś ich o 1-dniowy test hostingu.

8372383248.png
Opublikowano

Nie wiem jak jest teraz na Gameserv, ale powiem jedno o tym hostingu jak miałem tam serwer od stycznia do kwietnia tego roku, nie mogę nic dobrego powiedzieć o tym hostingu, nie było dnia w którym nie było jakiejś awarii, a to serwer nie działał, a to ich strona www padła i nie dało się serwera uruchomić, można sobie na ich fanpagu poczytać widomości od klientów ;dmoże i cena dobra ale wiem że dużo nerwów dzięki temu hostingowi straciłem ;/ i nigdy do niego nie wrócę :) Pozdrawiam :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...