Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyskładajcie mi PC do 1000zł

OxSMOKxO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie wyskładajcie mi dobry ale do 1000zł PC bez żadnych akcesori jak monitor lub myska , klawiatura

Wymagania :

-Karta graficzna minimum 1GB

-Ram minimum 6 GB

-Dysk Twardy minimum 100 GB

-Stacja DvD zbędna

-Obudowa mam

-Zasilacz wy wybierzecie

-Płyta wy wybierzecie

Opublikowano

Za 1000zł nie da się wepchnąć 6GB RAM, chyba że kosztem CPU lub GPU, a to nie opłacalne.

No dobra a zamiast 6 GB mo że być 4 GB

Opublikowano

Wiem, że budżet przekroczony, ale za 1000zł nie złożyłbym zupełnie nic.

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=74385&s=61601&s=78215&s=75028&s=74583&s=78315&s=50391&s=74755

| CPU: Intel Core i7-4770k | MOBO: MSI Z87-G45 Gaming Intel Z87 | GPU: Palit GeForce GTX 770 2GB | PSU: OCZ ZS 650W | RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB | HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB | CASE: Zalman Z11 Plus

Opublikowano

Nagrywarka format SATA? I jaka to obudowa?

Nagrywarka nie ma sata ma to starsze ale przejściówke moge za darmo załatwić a obudowa na te największe płyty dokładnie to ta z tego ogłoszenia

http://tablica.pl/oferta/komputer-tani-i-dobry-dodatki-ID3Ylql.html

zresztom to jest muj stary komp to z tego można wziąść to co potrzebne

Opublikowano

Nie wiem co to za obudowa, lepiej wymienić na tego Brutusa którego podałem.

Ale obudowa mi naprawdę nie potrzebna może być jeszcze od tych starych białych wielkich na połowe biurka mnie nie interesuje wygląd tylo moc :D a dysk twardy może być 40 GB nawet bo mam swój 500 GB na USB i 1TB na taśme sata

Opublikowano

Ale obudowa mi naprawdę nie potrzebna może być jeszcze od tych starych białych wielkich na połowe biurka mnie nie interesuje wygląd tylo moc :D a dysk twardy może być 40 GB nawet bo mam swój 500 GB na USB i 1TB na taśme sata

Jeżeli masz obudowę "Piekarnik" Temperatury podzespołów mogą być wysokie(Za wysokie) i może to się skończyć uszkodzeniem.

76561198122231440.png

Opublikowano

Jeżeli masz obudowę "Piekarnik" Temperatury podzespołów mogą być wysokie(Za wysokie) i może to się skończyć uszkodzeniem.

Ja zawszę mam obudowę otwartą

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...