Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z komputerem virus blue screen

kura14005

Pytanie

Opublikowano

Hej dzis odpalam komputer nagle avast mi wykryl konia trojanskiego oczywiscie od razu usuwam program i wszystkie pliki, nastepnie odpalam minecrafta zaczyna mi monitor przerywac i czarny ekran nagle blueescrean.Resetuje sie komp i w starcie nastepnie znowu jakis dziwny obraz7

Sora pisze z telefonu

post-789780-0-47160900-1387568602.jpg

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kurwa dajcie mu perma błagam was.. jebnij się w czachę zanim coś napiszesz..

w dziale poradniki znajdziesz poradnik jak "upiec" kartę. ale ja się na tym nie znam, ja tu tylko sprzątam.

Ja perma za co ? że w dziale komputer problem usterki załączam problem ? Nie wiedziałem co to jest więc tu dałem teraz już przeczytałem że można w piekarniku na 200*C usmażyć ale może ktoś będzie miał inny sposób

Opublikowano

Hej dzis odpalam komputer nagle avast mi wykryl konia trojanskiego oczywiscie od razu usuwam program i wszystkie pliki, nastepnie odpalam minecrafta zaczyna mi monitor przerywac i czarny ekran nagle blueescrean.Resetuje sie komp i w starcie nastepnie znowu jakis dziwny obraz7

Jaki ten dziwny obraz daj zdjęcie lub go opisz Możliwe że po usunięciu trojana i plików uszkodzonych usunełeś pliki Windowsa xD Zdarza się anajlepiej w takowych przypadkach wysyłać pliki do kwarantanny

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Jaki ten dziwny obraz daj zdjęcie lub go opisz Możliwe że po usunięciu trojana i plików uszkodzonych usunełeś pliki Windowsa xD Zdarza się anajlepiej w takowych przypadkach wysyłać pliki do kwarantanny

Już załączam chwila

dodałem przepraszam za jakość

Opublikowano

Takiej karty nie warto. Możesz spróbować, innego sposobu tutaj nie widzę. Nie mam pojęcia czy to będzie działać. Pierwszy raz spotykam się z pieczeniem GTX'a

Masz tutaj wszystko bardzo ładnie opisane:

http://www.mpcforum.pl/topic/770635-tut-naprawiamy-karte-graficzna-pieczen-z-karty-graficznej/
Opublikowano

awaryjnym combofixem

kurwa dajcie mu perma błagam was.. jebnij się w czachę zanim coś napiszesz..

w dziale poradniki znajdziesz poradnik jak "upiec" kartę. ale ja się na tym nie znam, ja tu tylko sprzątam.

@down nie tobie :P temu kolesiowi co napisał żebyś combofixem kartę naprawił ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...