Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KondziouPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Projekt Klex

• Nazwa i opis projektu: Nazwę już poznałeś i nie ma ona bezpośredniego związku z tym tematem. :D Miała ona Cię tylko tutaj przyciągnąć i jak widać - udało się :) A teraz przedstawię Ci ideę całego projektu. Chodzi o to, żeby skupić w jednym miejscu jak najkreatywniejszych ludzi, posiadających bardzo dobrze rozwiniętą wyobraźnię, potrafiących sprostać zadaniu, odważnych, odpowiedzialnych i przede wszystkim z humorem, bo przecież nie będziemy siedzieć jak na pogrzebie. A wszystko to, aby wspólnymi siłami, z posiadaną przez nas wiedzą stworzyć całkiem nowy server. Taki, jakiego jeszcze świat nie widział. Jedynym ograniczeniem będzie nasza wyobraźnia, ponieważ to my będziemy musieli od początku do końca wymyślić o co będzie chodziło na naszym serverze. Jakie będą cele, fabuła, wygląd - wszystko w naszych rękach. Może wydostanie się z więzienia? Może wojna? Zwaśnione rody? Nie wiem, ponieważ dopiero gdy zbierzemy się do kupy, będziemy mogli wymyślić coś przyzwoitego :) Jeśli umiesz pisać pluginy to oczywiście może się to przydać, ale wszystko można zrobić z już dostępnych.
    Ot co. Cała idea.
    Spodobało Ci się? Czujesz, że jesteś na siłach, by stworzyć coś całkiem nowego i Cię to kręci? Czytaj dalej!
  • Oczekuję: Oczekuję przede wszystkim kreatywności, kultury, odpowiedzialności i oczywiście dystansu do Siebie i świata :) Nie chciałbym oceniać ludzi po wieku i zbierać wszystkich do jednego worka, ale wolałbym jednak, byś miał powyżej 14 lat i był po mutacji. Jedyną obowiązkową rzeczą, której wymagam jest skype z działającym mikrofonem.
  • Dobrze by było: Gdybyś ładnie budował, znał sporo pluginów, komend, był komunikatywny i posiadał duże doświadczenie z Minecraftem.
  • Oferuję: Oczywiście dobrą zabawę. Nie chodzi o to, żebyś robił to dla zysku, lecz dla własnej przyjemności i satysfakcji z tego co sam sklecisz i wymyślisz. Później będziemy rozmawiać o rangach :) Zrobiłem już kiedyś server w 100% wykminiony przeze mnie i kolegów. Muszę powiedzieć, że bardzo fajnie to wyszło i myślę, że razem stworzymy coś jeszcze fajniejszego.
  • O mnie: Jestem Konrad i mam już zaiste sporo lat :) Serverami zajmuję się jeszcze od Bety, robię to dla przyjemności i własnej, wewnętrznej satysfakcji. Lubię sprawiać ludziom radość, tym co sam zrobię. Gram też w Squosha i uwielbiam jeździć na komputerze :)
  • Kontakt: Tutaj wam udostępniam szerokie pole do kontaktu:
    - GG: 8645599
    - Komentarz na dole ;D
    - Wiadomość na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...