Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Prywatny serwer

Actimelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedyś na face było Uridium Wars prawie taka sama gra co darkOrbit tylko pare żeczy ze starego i hangar całkiem inny nie wie ktoś co sie stało a może nadal jest tylko gdzie indziej i pod innom nazwom PROSZE jak coś wiecie to powiedzcie bo już mnie nudzi to DarkOrbit za dużo lagów i nowych żeczy w nim jest jak ktoś zna takie gry online to niech napisze

Opublikowano

eh grałem i w nova raider i w andromeda 5 ale ja bym wolał taką grę jak DarkOrbit tylko latwiejszą i bez lagów bo te nowości tak lagują że szok.

Opublikowano

eh grałem i w nova raider i w andromeda 5 ale ja bym wolał taką grę jak DarkOrbit tylko latwiejszą i bez lagów bo te nowości tak lagują że szok.

Mi tam ładnie wszystko chodzi na max usawieniach , zainwestuj w lepszego neta ;)

Opublikowano

orbit-reborn.com prywatny serwer 7 map od 60 do 100 osób online małe lagi 2 konfiguracje idnywidualne działa sab

ranking rangi klany

zapraszam na firmę eic klan pa polish army sami polacy ts jest miła atmosfera :)

serwer działa 24-7

Opublikowano

Sorki, że tak piszę poniżej, ale co to jest te prive w darkorbit?

Prywatne serwy w darkorbit , czyli tworzone tak jakby przez graczy

Opublikowano

A jak do tego można dołączyć i czym to się różni od zwykłej gry w do?

Zazwyczaj ilością opcji i klient zazwyczaj jest stary , oraz większość serwów to tylko pvp.

Opublikowano

Zazwyczaj ilością opcji i klient zazwyczaj jest stary , oraz większość serwów to tylko pvp.

i co najważniejsze są F2P.

jp8p35.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...