Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1.7.2 | Iksde Survival + Frakcje SZYBKI EXP 30 LVL W MGNIENIU OKA, DUŻE DROPY | Wojny gildi | Forum | TS3 |

NoNewbie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Up@

TO Wychodz ZE SPawnu gdzie nie bija sie ludzie .. Nie Potrafisz Grac a wypowiadasz sie POLECAM SERWER :)

Grać potrafię, ale kur*a skumaj to, że stoi 4 typa z każdej strony spawnu w diax enchantowanym eq na gamemodzie, a jak bez gamemoda to i tak nie masz szans.

Opublikowano

Grać potrafię, ale kur*a skumaj to, że stoi 4 typa z każdej strony spawnu w diax enchantowanym eq na gamemodzie, a jak bez gamemoda to i tak nie masz szans.

Nikt poza mną oraz dwóch administratorów nie posiada gamemode. Skoro tak mówisz i nie umiesz sobie poradzić to może jednak nie potrafisz grać? Są wybudowane specjalne kanały pod spawnem, którymi można się przemknąć poza spawn oraz pozostać niezauważonym.

ezgif.com-add-text1ee3bf.gif

Opublikowano

Serwer dość dobry gdyby nie jeden mały mankament

Na czacie jest chaos wyzywaja sie od Ch... , debilow , pedalow od roweru i innych rzeczy

Dajcie komuś chatmoda

Nie mowie zeby mi ale ogolnie

Aby miał chociaż /mute

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Opublikowano

Serwer był na początku spoko, miło się grało.

Do czasu gdy dowiedzieliśmy się, że pewna gildia posiada dość dobre znajomości u adminów i mieli dosłownie wszystko.

Szczerze to nie polecam serwera na chacie jest jak kolega wyżej napisał chaos, wasza administracja rozdaje mute w tedy kiedy nie trzeba, przez co przy rozmowie z kolega dostałem mute za nic bo obecny moderator miał z nami enenmy, wiec taka trochę chamsko. I gracze, w przedziale wiekowym 8-10, którzy potrafią jechać tylko po rodzicach.

Na serwerze jest sporo osób ale co z tego jak większość to nie ogary. A i kilkadziesiąt osób w administracji, którzy za przeproszeniem gówno robią. SERWER JEST SŁABY!

Pozdrawiam Bullet

Opublikowano

1. W administracji są tylko 3 osoby.

2. Od pilnowania porządku na chacie są odpowiedzialni pomocnicy. Skoro jednak nie spełniają swoich obowiązków, to będę musiał przeprowadzić selekcje.

3. Moja ulubiona sprawa - rzekome rozdawanie itemów przez administrację. Jak słyszę te kilka słów to bierze mnie czysta ku**ica. Żaden z administratorów nie rozdaje nikomu na serwerze itemów (chyba, że na evencie), więc nie wciskuj mi i innym osobom kitu.

4. To, że w minecrafta grają dzieci chodzące do przedszkola lub po prostu z niedorozwiniętym mózgiem to nie moja wina. Na moim serwerze może grać prawie każdy.

ezgif.com-add-text1ee3bf.gif

Opublikowano

Serwer fajny, szybko się zdobywa najpotrzebniejsze przedmioty. Brakuje tylko uzupełnionej na spawniej informacji o dropie z kamienia. Co prawda ciężko jest wydostać się ze spawna, ale administracja pomyślała o "tajnym" wyjściu :) Jak najbardziej serwer polecam. Moja ocena serwera- 9.5/10

Pozdrawiam

Opublikowano

MAm pytanie

Za co ja dostałem bana na tym serwerze ja sie pytam

Zasugerowałem aby wejsc na serwer gościa ktory sie reklamuje i napisać że do bani jest i strasznie lipny a tutaj dostałęm bana

"admin ma zawsze racje"

To ja sie pytam gdzie ten zasrany admin był kiedy gościu sie reklamował ???

Jeśli możecie zarejerstrujcie sie i dobijcie 1000 pkt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...