Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z uruchomieniem Minecrafta (pirat)

Grakusek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam pirata Minecrafta w wersji 1.7.2 ale nie mogę go włączyć. Wyskakuje komunikat "An update to your launcher is available and is required to play 1.7.4. Please restart your launcher.". Launcher to TeamExtreme Minecraft Launcher 3.0.0. Co w takiej sytuacji mam zrobić, żeby to normalnie chodziło i można także było grać przez neta?

Opublikowano

Zrestartuj go?..

Albo sprawdź, czy nie ma nowszej wersji?

A najlepiej kup premium :P

Skoro milczenie jest złotem, a mowa srebrem... to chyba właśnie wzbogaciłem się o jedną sztabkę!

Opublikowano

"An update to your launcher is available and is required to play 1.7.4" - w przetłumaczeniu na polski oznacza: "Aktualizacja do Launchera jest dostępna i jest wymagana do gry w 1.7.4". Najwidoczniej masz niezaaktualizowany launcher, lub odpalasz 1.7.4 z podpisaną wersją profilu 1.7.2. Pogrzeb w profilu z którego odpalasz niby "1.7.2".

sygnatura.png

Opublikowano

Przyznam że najlepiej gdybyś kupił Minecraft'a.

Z samymi piratami mogą być problemy iż mojang dba o to by takie piraty nie działały, najlepiej minecraftbyzyczu

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Taa, Minecraft by Zyczu akurat w jego sytuacji nic nie da.. Tak samo jak ja. Najpierw Keinet czy jakos tak Minecraft launcher i problem co kolega. Póżniej wrzucam się na Zyczu i co? Pojawia się napis Mojang i ich te logo a po tym gra SAMOCZYNNIE się wyłącza bez uprzedzenia ani nic. Sam aktualnie poszukuję pomocy na ten temat i byłbym wdzięczny za ów pomoc.

Opublikowano

Ludzie... chłopak potrzebuje pomocy a wy piszecie, żeby kupił premke. Nie każdego stać, lub nie każdy ma ochote na wydawanie w tej chwili już chyba 100 zł na Minecrafta bo można te pieniądze w ciekawszy sposób zagospodarować. Ja polecam Ci pobranie launchera Zyczu, z tego co wiem nadaje się do gry, ewentualnie launcher Lutorlandi.

Opublikowano

Ja polecam Ci pobranie launchera Zyczu, z tego co wiem nadaje się do gry,

Tak jak napisałem wyżej.. W jego sytuacji to nic nie da.

Opublikowano

Najlepiej kup premke

To nie jest odpowiedz. Dokladnie na koncu tematu pisze pirat.

Sprobuj zainstalowac mcpl

Opublikowano

Musisz pobrać nowszą wersje lauchera lub spróbować innego :)

Proszę o cytowanie moich postów jeżeli kierujesz odpowiedź w moją stronę. Dziękuje!

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...