Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kupno Sopmoda

Acristo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kup sopmoda i trzymaj w inboxie, jak będziesz miał więcej kasy to kupisz renewale, bo dla 1 renewala się nie opłaca wykorzystywać tej broni :/

Opublikowano

Mimo, że to rare broń, nie warto marnować kasy w renewale. Szansa jest mała, że poleci Ci na perma, lepiej inwestować w pewniaka, np teraz masz granaty za 11k na perma.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Mimo, że to rare broń, nie warto marnować kasy w renewale. Szansa jest mała, że poleci Ci na perma, lepiej inwestować w pewniaka, np teraz masz granaty za 11k na perma.

Przepraszam, do kiedy są te granaty ? :P

Opublikowano

Sopmod jest dobrą bronią, ale dla mnie nigdy nie było sensu kupować broni na jakiś czas, tylko permanent, więc polecam Ci kupić te granaty ;) tylko dozbieraj jakoś 5k.

Opublikowano

Tyle że mam tylko 6k nx a kolejne w styczniu się pojawią :/

A może PP-19 MOD CAMO?

A może na święta czekać?

Ja bym brał tego sopmoda, ale to zależy co bardziej lubisz grać, czy duże mapki czy małe, i zależy jaki arsenał już masz.

Opublikowano

W urodziny nexona też może coś być, ale skoro teraz jest sopmod, to później będzie coś innego.

Opublikowano

Tyle że mam tylko 6k nx a kolejne w styczniu się pojawią :/

A może PP-19 MOD CAMO?

A może na święta czekać?

To za 6k nawet nie masz co kupować. Co Ci po 3-4 renewalach? Trzymaj lepiej te nx.

674071459604241683421.gif

Opublikowano

a reklamy na nx już nie działają ? :P

Działają ;)

Gram najczęściej Junk/Oil/Kill Creek.

Na perma mam Autumn G36E.

Lepiej potrzymaj te nxy, może jeszcze dadzą coś lepszego ;)

Opublikowano

Jak wypełnić te reklamy na NX albo czy ma ktoś kod?

Musisz mieć wolny, stary, nieużywany starter, najczęściej to wpisujesz numer telefonu, a na telefon Ci kod przychodzi, zatwierdzasz i powinno po jakimś czasie dojść nx.

Opublikowano

A co myślicie o 7 MYST-PSY?

Inwestuj w pewniaka, chcesz aby Ci wyleciała maska na 1d, albo nawet te cqb...? Małe szanse że wyleci coś dobrego, 90d czy perm, bardzo rzadko.

Opublikowano

Korzystajac z tematu mam tez nx 18k i pytanie czekac na cos fajnego zastanawialem sie nad nadami ale chcialem zawsze arctica na perma ;p O co w ogole chodzi z tym eventem z nx czy dostane jakies dodatkowe nx bo w tej tabelce mam lv4 jestem w przedziale 50k-90k nx o co kaman?? pozdrawiam ;)

Opublikowano

Korzystajac z tematu mam tez nx 18k i pytanie czekac na cos fajnego zastanawialem sie nad nadami ale chcialem zawsze arctica na perma ;p O co w ogole chodzi z tym eventem z nx czy dostane jakies dodatkowe nx bo w tej tabelce mam lv4 jestem w przedziale 50k-90k nx o co kaman?? pozdrawiam ;)

Arctic jest bardziej dla wyglądu, bo o nim nie można powiedzieć że jest celny, przynajmniej na dłuższych dystansach, ale na małych mapkach to też nie za bardzo. Jak już lepiej wydawać nx na snajpę to coś z TPG-1 Pro lub Musket, ew L11A3 tylko że wersja za nx (nie pamiętam nazwy), a wydawanie NX na arctica to tak jak wyrzucenie pieniędzy w błoto.

Opublikowano

Zostaw nx, a jak uzbierasz ich więcej to kup coś na perma, bo jak już ktoś wcześniej wspomniał nie ma sensu kupowanie broni na "x" dni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...