Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż Gier

Mixerr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześc mam do was pytanko jak wygląda sprzedaż gier na ps3 tzw niektóre gry maja jakies klucze do funkcji sieciowych i sa one juz uzyte na moim koncie i nie można juz ich uzyć na innym koncie ? czyli wychodzi na to ze gra jest prawie nic nie warta ? np :AC 3 PASSPORT Multiplayer access Code , FIFA 12 to samo "Przepustka Sieciowa" i kilka innych

Opublikowano

Bez tych kodów nie pograsz na multi ale na singlu jak najbardziej także gra nie traci na wartości tylko lepiej napisz przy ofercie sprzedaży że kody są już wykorzystane.

vy3f.jpg
Opublikowano

aha czyli lepsza opcja jest sprzedaż całego konta + gry? bo bede miał ps4 i gry do 3 nie sa mi potrzebne

Opublikowano

To już zależy od ciebie, na twoim miejscu skoro chcesz kupić PS4 zostawiłbym sobie konto z PSN i czy to takie opłacalne? Wątpie, takie UplayPassport

kupisz za 20 zł więc to nie jest duży wydatek

vy3f.jpg
Opublikowano

Chyba że zależy ci na szybko i wystawisz dajmy na to 10 gier za 100zł to znajdzie się dużo chętnych bo wychodzi na to że 1 gra po 10zł chyba że nie zależy ci na czasie tylko na kasie to wystaw za ile uważasz na allegro i czekaj.

33eHdSv.png

"Apetytu nie mam, nie muszę dużo zjeść
A na przykład twoja łydka przypomina kurzą pierś
Usiądź gdzieś nad miską, naprawdę to banał
Po prostu się skup i tnij poniżej kolana"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...