Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Action! Temat dla nagrywaczy ;p

MistrzC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie chciałbym polecić wam program do nagrywania bądź streamowania firmy Mirillis. Program nosi nazwę Action! i jest on zupdate'owany do wersji 1.16.2.

Wiem że wielu ludzi kłopota się z nagrywaniem bo niektóre programy są płatne i nie da się z nich nagrywać tak jak by się chciało.

Program ten jest oczywiście płatny lecz ja nie dawno znalazłem wersje crack'owaną.

Wiem że wielu ludzi przypier**li się do mnie o to że udostępniam takie rzeczy i że to jest karalne.

Zdaje sobie z tego sprawę,więc nie trzeba mnie upominać.

Robię to dla tych,którzy chcieliby nagrywać ale nie mają czym,a jeśli odpowiednie służby do nich przyjadą to już nie moja wina.

A teraz przejdźmy do sedna. Oczywiście informuje administracje i moderatorów że to nie jest film mojego autorstwa,więc nie robię tego dla siebie.

Link do poradniku w którym jest zawarty download(Oczywiście na hostingu zippyshare.com i w pliku .rar nie ma płatnego hasła)
x

Radze oglądać do końca bo każdy szczegół tego poradnika jest równie ważny. Koniec jest ważny bo jest tam powiedziana bardzo ważna rzecz.

Jeśli w jakiś sposób pomogłem to daj Lubię to! :)

xrdj.jpg

Opublikowano

Wiem że wielu ludzi przypier**li się do mnie o to że udostępniam takie rzeczy i że to jest karalne. Zdaje sobie z tego sprawę,więc nie trzeba mnie upominać.Robię to dla tych,którzy chcieliby nagrywać ale nie mają czym,a jeśli odpowiednie służby do nich przyjadą to już nie moja wina.

Jak człowiek ma się nie Prz(..) jak to jest ewidentne łamanie regulaminu. Ja jak nagrywałem rok-2 temu majnkrafty wydajem te 80zł i po prostu straciłem pieniądze bo jak człowiek odpuściłem sobie po kilku miesiącach (hajsy z partnera przyszły to 2 stówy wpadły ;) czyli action się zwrócił, ale nie ukrywam że mogłem spiracić)

Ale wg mnie, lepiej już spiracić ten program, jak już się nagrywa niż nagrywać jakością 10 letniego dziecka minecrafta. Ale to dl na tym forum nie powinno się znaleźć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...