Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS] Najszybsza gra 50 sec.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

• wgl jak mozna zrobic fb fddlem to ja nie kumam przyz to dmg w early nei ma

Ma? I btw jak się wysysali nawzajem to co w tym ciężkiego?... Poza tym wbijasz 6 i berścisz nooba, więc wtf, że nie ma dmg? o.O

Graty. Fidd OP, no ale ma teraz zmniejszony fear :/.

GG WP.

WAT xDDDDDD That post L O L xD I dlatego nigdy nie zostane kidem bo nie robię takiego czegoś bo wg. mnie to bezsensu a jak nie robię to nie mam szans na aplikację

@Top Aha? I o co tu chodzi? LOL Bezsensowy temat.... Wiem co chcesz przekazać tym ss ale to jest bezsensu żeby takie coś wstawiać itp. Nie ma to jak dać w draina w 2 osoby i ignite i kto pierwszy zginie... Bezsens wg. mnie. Poza tym enemy jakiś noob, bił się na 1 lvl i miał cleanse, a ty barriere więc każdy powinien ogarnąć, że nie bije się na początku na 1/2 lvl no ale jak głupie to głupie.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Dominował trinketem - ten drugi był bez szans :/

q4igqkopia.jpg

League of Legends
-
Premade to droga do zwycięstwa.

Opublikowano

Ma? I btw jak się wysysali nawzajem to co w tym ciężkiego?... Poza tym wbijasz 6 i berścisz nooba, więc wtf, że nie ma dmg? o.O

WAT xDDDDDD That post L O L xD I dlatego nigdy nie zostane kidem bo nie robię takiego czegoś bo wg. mnie to bezsensu a jak nie robię to nie mam szans na aplikację

@Top Aha? I o co tu chodzi? LOL Bezsensowy temat.... Wiem co chcesz przekazać tym ss ale to jest bezsensu żeby takie coś wstawiać itp. Nie ma to jak dać w draina w 2 osoby i ignite i kto pierwszy zginie... Bezsens wg. mnie. Poza tym enemy jakiś noob, bił się na 1 lvl i miał cleanse, a ty barriere więc każdy powinien ogarnąć, że nie bije się na początku na 1/2 lvl no ale jak głupie to głupie.

Bez sensu to jest twoje rzycie

http://www.lolking.net/summoner/eune/34782975#history/684916326

@edit jeszcze sie nie zaaktualizowało, penta teemo jest tylko

13/3 wl

Przed chwilą rozwaliłem platyne

Opublikowano

Bez sensu to jest twoje rzycie

http://www.lolking.net/summoner/eune/34782975#history/684916326

@edit jeszcze sie nie zaaktualizowało, penta teemo jest tylko

13/3 wl

Przed chwilą rozwaliłem platyne

Pff ale żeś napisał o.O Musiałeś coś głupiego odpisać, bo napisałem prawdę i tyle, nie? Noo ;]

Yyyyy i co z tego, że rozwaliłeś platyne? Miałeś po prostu może lepszego picka? Albo on może on gdzieś sfalilował bo cię dusił tylko np. niepotrzebnie zdivował i padł od wieży lub po prostu zrobił jakiegoś głupiego faila bo wiedział, że jesteś słaby i zginał lub jak pisałem może przewaga picka? Tak więc znowu, bezsensu post i o co ta podnieta?

PS. Życie przez ż a nie rz

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Wow rozwaliles platyne idz powiedz kolega lub mamie beda z ciebie dumni

Co z tego ze gra trwala 50 s? Weszliscie w krzaki I fight nie widze w tym nic dziwnego... Jakbys tak szybko wygral na rankedzie to szacun ;D

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

Opublikowano

Pff ale żeś napisał o.O Musiałeś coś głupiego odpisać, bo napisałem prawdę i tyle, nie? Noo ;]

Yyyyy i co z tego, że rozwaliłeś platyne? Miałeś po prostu może lepszego picka? Albo on może on gdzieś sfalilował bo cię dusił tylko np. niepotrzebnie zdivował i padł od wieży lub po prostu zrobił jakiegoś głupiego faila bo wiedział, że jesteś słaby i zginał lub jak pisałem może przewaga picka? Tak więc znowu, bezsensu post i o co ta podnieta?

PS. Życie przez ż a nie rz

Zagrałem 15 gier 1v1 i w żadnej nikt mnie nie cisną. Przegrałem 3 razy przez lekceważenie przeciwnika i poczucie w huj zajebistości:

- vs gold 1 po prostu był lepszy

- vs diax 4 wjebałem się w jego minionki

- vs plat 5 takie fejl wszedł że sam się dziwiłem jak mógł wygrać. To chyba przez lekcewarzenie anki.

"Yyyyy i co z tego, że rozwaliłeś platyne? Miałeś po prostu może lepszego picka" Kurwa a kto mu bronił piknąć fiddla?

PS smutne, całe rzycie w nieświadomości :3

Wow rozwaliles platyne idz powiedz kolega lub mamie beda z ciebie dumni

Co z tego ze gra trwala 50 s? Weszliscie w krzaki I fight nie widze w tym nic dziwnego... Jakbys tak szybko wygral na rankedzie to szacun ;D

Po takich fizzach "one hit order" to jeździłem jak walec po a4

Opublikowano

Zagrałem 15 gier 1v1 i w żadnej nikt mnie nie cisną. Przegrałem 3 razy przez lekceważenie przeciwnika i poczucie w huj zajebistości:

- vs gold 1 po prostu był lepszy

- vs diax 4 wjebałem się w jego minionki

- vs plat 5 takie fejl wszedł że sam się dziwiłem jak mógł wygrać. To chyba przez lekcewarzenie anki.

"Yyyyy i co z tego, że rozwaliłeś platyne? Miałeś po prostu może lepszego picka" Kurwa a kto mu bronił piknąć fiddla?

PS smutne, całe rzycie w nieświadomości :3

Wyjdź... ty w ogóle nie rozumiesz co ja piszę... ale jak łebsko to łebsko i nic tego nie zmieni, sad but true

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Prawda jest taka że więcej czasu schodzi na dobieraniu i banach niż na samej grze

Wyjdź... ty w ogóle nie rozumiesz co ja piszę... ale jak łebsko to łebsko i nic tego nie zmieni, sad but true

Kim ty kurwa dla mnie jesteś że karzesz mi wyjść?

• Hobby:League Of Legends

Pozdro frajerze

I co dupsko zabolało on mojego hard disu?

Opublikowano

Prawda jest taka że więcej czasu schodzi na dobieraniu i banach niż na samej grze

Kim ty kurwa dla mnie jesteś że karzesz mi wyjść?

• Hobby:League Of Legends

Pozdro frajerze

I co dupsko zabolało on mojego hard disu?

Nie? Po prostu nie będę się zniżał do Twojgo poziomu L O L Poza tym niby od czego ,,dupsko mnie miało zaboleć" ?

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...