Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] Ciekawostki o Akali i Blitzcrank'u

InfoMode

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo mi się podoba, kawał dobrej roboty i fajnie przygotowany materiał.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Wszystko fajnie ale niektóre wyrazy tak noobsko czytasz typu ,,blitzrank, albo blitzgranga" albo to OP ,,Licz of legend"... Jak dla mnie jest kilka rzeczy do poprawy, a i do tego potem jak jest jak grasz to też nigdy tego nie oglądałem tylko od razu wyłączałem bo nudne to było.

E6c9g1v.gif

Opublikowano

@UP

Wymowę będę poprawiał, jak tylko mogę. Jednak gdybyś oglądał film do końca, wiedziałbyś, że już nie będzie pokazu akcji postaci. Dużo osób pisało mi, że nie lubią tego, dlatego je usunąłem.

Opublikowano

@UP

Wymowę będę poprawiał, jak tylko mogę. Jednak gdybyś oglądał film do końca, wiedziałbyś, że już nie będzie pokazu akcji postaci. Dużo osób pisało mi, że nie lubią tego, dlatego je usunąłem.

Facepalm >.< Przecież wiem really? Oglądałem do końca... tylko nie oglądałem tych wcześniejszych gdzie było jak coś tam grasz, po prostu skończyłeś mówić zaczynały się jakieś tam ujęcia to wyłączałem... Też miałem ci wcześniej pisać tylko jakieś google + i nie mogę pisać komentarzy na yt i mają rację bo to było bezsensu i w ogóle. Tak więc na przyszłość polecam przeczytać 2x co ktoś napisze bo napisałem co innego a ty mi tu wyjeżdasz, że nie oglądałem do końca i nie wiem o.O

E6c9g1v.gif

Opublikowano

Najpierw powiedziałeś, że blitzcrank został stworzony przez eza chciałem zminimalizować yt i napisać, że przez Viktora lecz dosłuchałem do końca i tam o tym napisałeś czemu powiedziałeś, że ezreal? (W historii Viktora jest napisane, że on go stworzył)

sydno_eune_13_3_logo.png

Opublikowano

Najpierw powiedziałeś, że blitzcrank został stworzony przez eza chciałem zminimalizować yt i napisać, że przez Viktora lecz dosłuchałem do końca i tam o tym napisałeś czemu powiedziałeś, że ezreal? (W historii Viktora jest napisane, że on go stworzył)

Blitz został zaprojektowany przez ,,Ezreal'a". Jednak to nie jest taki Ezreal w grze, lecz pseudonim osoby, która tworzy postacie do LoL'a. A historia samego Blitzcrank'a, mówi nam, że stworzył go Viktor(mam na myśli bohatera).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...