Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Katana

suchy203

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

czy ktoś wie może dlaczego przy każdym włączeniu gry muszę od nowa zakładać katanę ? W sumie to nie tylko katanę bo często też muszę zakładać flash miny m14 hp kit itp chociaż już raz je załozyłem to mi znikają. Spotkał ktoś się z czymś takim ?

Opublikowano

Po prostu bug ze strony serwera. Zapewne nic z tym nie zrobisz do czasu, aż serwer zostanie zrestartowany, czyli do następnej aktualizacji. Może to być też spowodowane śnieżkami, które są na 1 slot i mogą coś bugować :)

Opublikowano

No to cos sie musialo zbugowac. Pewnie nawet szkoda zachodu na to bo nic pewnie nie zrobia, a sama katana nic nie daje tak naprawde bo tylko Cie spowalnia jak z nia biegniesz :)

Opublikowano

No to cos sie musialo zbugowac. Pewnie nawet szkoda zachodu na to bo nic pewnie nie zrobia, a sama katana nic nie daje tak naprawde bo tylko Cie spowalnia jak z nia biegniesz :)

Ale jak nie masz amunicji na slocie 2, 3, 5 a nie masz też czasu na przeładowanie to pozostają pięści lub katana, więc lepiej jest mieć katanę żeby zabić na hita lub dwa a biegać można wciskając F, z 'defusorem' albo bombą :)

Musisz po prostu zakładać cały czas katanę przed grą, również kiedyś tak miałem ale po czasie się naprawiło.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Ale jak nie masz amunicji na slocie 2, 3, 5 a nie masz też czasu na przeładowanie to pozostają pięści lub katana, więc lepiej jest mieć katanę żeby zabić na hita lub dwa a biegać można wciskając F, z 'defusorem' albo bombą :)

Musisz po prostu zakładać cały czas katanę przed grą, również kiedyś tak miałem ale po czasie się naprawiło.

Dokładnie tak. A ile radości z zabicia kataną xD Nic tylko trzeba czekać aż samo się naprawi. Jeszcze jakbyś mógł mi wyjaśnić o co chodzi z tym "a biegać można wciskając F, z 'defusorem' albo bombą" to byłbym wdzięczny.

Opublikowano

Dokładnie tak. A ile radości z zabicia kataną xD Nic tylko trzeba czekać aż samo się naprawi. Jeszcze jakbyś mógł mi wyjaśnić o co chodzi z tym "a biegać można wciskając F, z 'defusorem' albo bombą" to byłbym wdzięczny.

Chodzi o to ze jak grasz na jakiejś mapie cqc to możesz plantować bomby oraz je rozbrajać wciskając F, wtedy Szybciej Biegasz mając nawet katane na pierwszym slocie ;-)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...