Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Sposób na Havoka

bycio15

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Normalnie pany mam sposobik na havoka

zrobiłem 9 zet 9 havo :D:D

testowane u kolegi też 5 zet 5 havo :D:D

BARDZO DUŻO LUDZI MI PISZE A (LUBIE TO) MAŁO :p

PO WOLI ROZSYŁAM SPOSÓB DO WYBRANYCH UŻYTKOWNIKÓW FORUM

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

mam sposób ale ty nie dostaniesz :)

!! TO, ŻE NIE MA OPCJI HIDE NIE ZWALNIA CIEBIE OD PODZIĘKOWANIA ZA POMOC I NAPISANIA SWOJEJ OPINI !!

Opublikowano

Albo dopiszesz sposób albo zgłaszam jako spam... choć pewnie żaden sposób, tylko udajesz...

OGARNIJ SIĘ

ON NAPISZE SPOSÓB, A BP, KTÓRE CZYTA TO FORUM NAPRAWI TO

Opublikowano

dokładnie

Opublikowano

Zapytam tylko tak dalej już ktoś powinien wiedzieć o co chodzi..

Kto ma konto sepromowe na pl3?

Opublikowano

powiem tak jak zrobię full havok na moim 2 koncie a brakuje 3 to podam sposób na forum nie chce zeby go usunęło BP

Opublikowano

tak jak pisałem podam jak zrobię full havok na 2 koncie brakuje mi jeszcze jeden havok :) niedługo podam pewnie wieczorem :D

Opublikowano

nie miałem czasu ostatnio grać teraz robię zete właśnie.

Ja wiem na forum na pewno nie podam bo wiem jak jest..

Na priv komuś podam

Opublikowano

Jak konieczność zamknięcia ja się nie pogniewam ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...