Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwne przeczucie!

AdriaN1392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dziwne przeczucie, że jutro zdarzy się coś strasznego ktoś znany lub znany mi umrze naprawdę, doświadczyłem takiego Deja vu jak bym rozmawiał z tym samym kumplem kiedyś grał w to samo robił to samo pił to samo i rozmawiał o tym samym, często też tak macie, jestem proszę przestraszony, bo nie pierwszy raz coś takiego mi się zdarza i niektóre rzeczy naprawdę się sprawdzały, czułem, że muszę to tu napisać, takie coś jak by ze środka. Wiem, że możecie uznać mnie za pojeba ale nawet przypomniałem sobie w tamtym momencie jak będzie wyglądała jutrzejsza wigilia klasowa. ;o

Opublikowano

YYYYY Nauczycielka obleje sie barszczem na jutrzejszej wigili klasowej?

Albo ktos ja obleje kwasym solnym, ale mordka bedzie bardziej "sparzona".

Badum tssss suchar roku

Opublikowano

Mamy wigilię w sali chenicznej a wychowawczyni uczy chemi...

Tak, na pewno macie w szkole 2 beczki trotylu i kilo nitrogliceryny -.- W szkole na pewno nie masz żadnych wybuchowych rzeczy, więc nic się nie bój ;)

Opublikowano

to sie leczy, na to sa tabletki... a sory, tabletki to Ty musisz brac aby taka faze miec.

top: idz do psychologa

Opublikowano

to sie leczy, na to sa tabletki... a sory, tabletki to Ty musisz brac aby taka faze miec.

top: idz do psychologa

Heheheeh w chuj śmieszne dziecko... Nie wiem moze coś mi się pojebalo piłem wczoraj ale maaaalutko z 50ml mogło wejść na psyche. :O
Opublikowano

Widzę, że tutaj sami nie wierzący.. Wam to się może wydawać "kawałem" a tak naprawdę to może być prawda. Może to jest wysłannik Boga?
Kto wie? Widziałem o takim czymś kiedyś film. B)

P.S

Miałem coś podobnego, zdawało mi się, że przeżywam ten sam dzień odnowa.

Opublikowano

Ej, mi się dziś przydarzyło coś podobnego, brat w szpitalu. Można powiedzieć że przyszłość mi przepowiedziałeś.

Opublikowano

Heheheeh w chuj śmieszne dziecko... Nie wiem moze coś mi się pojebalo piłem wczoraj ale maaaalutko z 50ml mogło wejść na psyche. :O

To się pewnie najebałeś xD

Opublikowano

Też tak kilka razy miałem. Co najgorsze raz się sprawdziło :X. Lecz myślę że to nieszczęśliwy zbieg okoliczności. Nie myśl o tym a samo przejdzie. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...