Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Update

4pr000only

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam 12.18 wyszedł Update mi się on pobrał dosłownie w 3min a kolega już ma odpalone 2 godziny i pobrał dopiero 150mb -,- miał ktoś taki problem ? czy może rozwiązał go albo ktoś wie jak go rozwiązać kolega ma internet na kablu 10mb z UPC. Torrenty lub inne pliki które ważą więcej niż update do WarZ (1gb) pobierają się w max godzine

Zbieram +

Opublikowano

Może serwery Infestation są zbyt obciążone. Ja bym po prostu poczekał.

600925.png

Sygnatura niezgodna z regulaminem forum 'MPC Forum' rozdział XLVIII pkt. π.

Opublikowano

Niestety ale za każdym Updatem jest tak samo ja mam gre w 3 min a kolega musi zostawiać kompa na noc

Zbieram +

Opublikowano

Napisałem że Kabel 10MB z UPC znowu ten mały patch co wyszedł co 5mb ważył to samo się robiło musiał czekać 20min. A mi się dosłownie w 2 sek. zrobił

Zbieram +

Opublikowano

Wiem że 10 MB chodzi mi żeby sprawdził np . na speed test czy faktycznie te 10 mb na tym kablu dochodzi.

@BTW. Zapora wind. włączona?

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Może te 7mb jest ale coś mi się wydaje że zjebany zasięg ma ten internet. Niech sprawdzi na innym kompie jak mu się ściąga

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

w mieście ;] a co do wypowiedzi Noroxora to nie bo inaczej by wszystko też tak chodziło a wszystko prócz WarZ się pobiera normalnie

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...