Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PRIV] Ikariam Simpty Edition

kurnos23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, z gory przeprosze za brak polskich znakow ale klawiatura w laptopie zalana i nie dziala mi ALT. Do rzeczy, postanowilem zalozyc serwer ikariam na silniku IZARIAM v.0.4.5, ale to nie wszystko, z racji tego iz jestem programista php, ajax, jquery,html, css oraz java silnik na ktorym postawiony jest serwer bedzie mocno modyfikowany pod wzgledem graficznym jak i pod wzgledem funkcji. W wersji 0.5.0 mam zamiar wypuscic latke ktora odmieni caly silnik. Moim planem jest to aby silnik ten nie przypominal pod wzgledem wygladu jak i dzialania swojego pierwowzoru. Czyli popularnej gry ikariam.pl wydanej przez firme gameforge gmbh.

Skoro jestem programista czemu nie wlasny silnik ani nie wlasna gra?

Poniewaz mam wielki sentyment do ikariam, gram w nie od daty premiery w U.S.A gdzie mieszkalem w mlodych latach.

Silnik w angielskiej wersji jezykowej.

Link: netgammo.xaa.pl

Prosze o ew raportowanie bledow oraz inne pytania pod nr telefonu: 506-982-693 (Orange) jestem dostepny 24/h mozna dzwonic i pisac sms-y.

PS. Szukam ekipy do projektu. Grafik oraz 4 moderatorow. Kontakt pod podanym wyzej nr telefonu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...