Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] T26E4

Zaacny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!!

Dawno się już nie interesowałem tym czołgiem, szczerze i brzydko mówiąc.. miałem go głęboko w d*ie, ponieważ mocno mnie rozczarował po zakupie i od razu jak była możliwość jego zwrotu, to to zrobiłem.

Ostatnio nawet rzadko widzę go w akcji, albo nie zwracam na niego uwagi, więc zapytany o opinie na temat tego czołgu mojego kolegi nie wiedziałem co mu poradzić.

Więc pytanie:

Czy ten czołg po tym "rebalansie" jest wart ceny/jest w stanie wygrać bitwę? Proszę go nie porównywać do innym premek, ponieważ u niego dokładanie klsy nie wchodzi w grę.

Pozdrawiam!!

@Edit:

poprawione literówki*

x

Opublikowano

nie polecam kiedys jak wyszedl byl dobry dzieki swojemu pancerzowi i rld dziala a teraz? hmm powiem tak na przodzie mial dwie dodatkowe plyty dzieki ktorym nawet 9 tiery nie mogly sie wbic a teraz po zabraniu tych plyt wbija sie tiger is... przewaznie kazdy 7 tier ma szanse na przebicie co kiedys bylo niemozliwe...

ps. akurat dzis pisalem czy moge go sprzedac za gold poniewaz kiedy byl ten patch gdy bylo go mozna sprzedac nie gralem po kilku godzinach czekania dostalem odp mozliwosc sprzedazy go za gold bedzie w patchu 8.8 do 8.9 wiec go sprzedam i doloze sobie na inny czolg premium...

sry ze troche byle jak napisane ale taki zaspany jestem i nie ogarniam...

Opublikowano

Właśnie testuje jego pancerz na teście.. i stwierdzam brak.

Czołg jak był jest do !@$$#. Ma ogromne problemy z przebiciem IS-3.

Temat do zamknięcia. Już znam opinię.

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...