Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disco Polo/Dance luźna dyskusja

Grzegoslaw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak oceniacie obecne utwory w porównaniu ze starszymi, produkowanymi kilka lat temu?

Wg mnie gatunki te dostosowały się do czasów obecnych, tekst jest mało zrozumiały czasami nawet bez sensu.

Kilka przykładów:

http://www.youtube.com/watch?v=ChbAeEtGCnY

Wiadomo muzyka ta musi motywowac do tańca ale niech jej tekst nabierze odrobinę sensu.

Niektórzy wykonawcy trzymają jakiś poziom(sądze że będzie niestety coraz gorzej :/ )

W starszych utworach jest to coś, daję dla porównania kilka utworów:

http://www.youtube.com/watch?v=y7tDei7KwgU

Czekam na wasze opinie, nie piszcie że to badziewie itp bo nie do tego służy ten temat.

Liczę na +

18706.png

Opublikowano

Na imprezę w remizie czy jakieś wesele jest ok, nawet pamiętam, jak na sylwestrze niektórzy śpiewali, skąd znali teksty to ja nie wiem xD.

Jak puścisz na trzeźwo lub słuchasz samemu, to nie ma to sensu, bo tam muzyka to totalny badziew (według mnie).

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wesela, 18-stki, urodziny, imieniny, rocznice, dyskoteki nawet z tą muzą ! Nie ma lepszej muzy do zabawy w parach :D !

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

Takie nutki są stworzone do tego żeby się bawić i jak najlepiej wkręcają się na właśnie weselach itp. ale nie w zaciszu domowym ;d I czy ta muzyka się zmieniła ? -Nie nadal jest o dupciach ,zdradach etc. tylko może tylko trochę lepiej jakościowo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...