Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Styknie do 75 ? i co do expa

Frugo9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze , mam fms+9 sr37 kd+4 standard i oto pytanie styknie mi do 75 wale nim po 1200 z czarowanym na G2 a zvkrytykiem 2400 mam narazie 42 i czy styknie mi do 75 chce jeszcze przed 75 na metki mordu chodzić ;)

I jeszcze 1-dno gdzie expic do 55 (fenkisy+9 chce zalozyc ) xD

Opublikowano

Dość głupie pytanie, z ostrzem G+ możesz wbić 75 w tydzień :) Na metki mordu chodzi się na 75, z trutką. Jak masz dobrego buffa to możesz spokojnie na V2 lecieć, ale na najlepszym spocie w V1 exp jest bajeczny do 61 lvl.

Opublikowano

"Styknie" do 75.

Do 50 exp na V1, potem V2.

Na 75 inwest. W trutę.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Cze , mam fms+9 sr37 kd+4 standard i oto pytanie styknie mi do 75 wale nim po 1200 z czarowanym na G2 a zvkrytykiem 2400 mam narazie 42 i czy styknie mi do 75 chce jeszcze przed 75 na metki mordu chodzić ;)

Co do fms'a pewnie że starczy . Ma dobre śr i kd . Co do expienie polecam v2 po 1/2 grupkach.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Do 55 najlepiej expić na końcu lochu pająków v1.

Bardzo dobry fms na pewno wystarczy Ci do 75, nawet 80 ;)

Opublikowano

A dropic i expic nie bylp by mi lepiej w lochu malp , zarobek dobry+exp nawet :D

Nie wiem czy jest to dobry pomysł.

Od czasu do czasu pewnie, czemu nie. Zawsze jakiś medal wpadnie (w trudnym lochu nawet kamol). Jednak na sporego expa bym tam nie liczył ;)

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...