Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupiłem serwer i przygotowałem pod skyblocka.Lecz męczy mnie rzeczy gdy admin/moderator/właściciel może załozyć wyspę za pomocą komendy /island create a wbijająć pod innym nikiem jako "gracz" i wpisując tą samą komendę wyskakuję problem "nie posiadasz zezwolenia aby użyć tego schematu".Prosze o pomoć jest to dla mnie ważne

Dziękuje za pomoc

Pozdrawiam

Życzę Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Moim zdaniem jest to wadliwy plugin. Poszukaj jakiejś alternatywy np. uskyblock etc.

PS.

Te permissions powinieneś dodać :

islandworld.island.create islandworld.island.delete islandworld.island.info islandworld.island.spawn islandworld.island.home islandworld.island.sethome islandworld.island.delhome islandworld.island.fixhome islandworld.island.expell islandworld.island.add islandworld.island.remove islandworld.island.tp islandworld.island.leave islandworld.island.visit islandworld.island.accept islandworld.island.deny islandworld.island.calc islandworld.island.rank islandworld.island.lock islandworld.island.unlock islandworld.island.biomelist islandworld.island.biomeshow islandworld.island.biomeset islandworld.island.biomechunkset

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...