Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut][Privy] Ulepszanie na wyższy poziom bez utraty itemka !

SmoKu™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Każdy gracz może rozpakować clienta, za co ty masz kida człowieku?

Za ładną buźkę.

Jeżeli masz zamiar zaczynać tu Flamewar to lepiej wyjdź.

Zresztą z tego co wiem, to na wielu serwerach edycja clienta podchodzi pod ban permanentny.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Za ładną buźkę.

Jeżeli masz zamiar zaczynać tu Flamewar to lepiej wyjdź.

Zresztą z tego co wiem, to na wielu serwerach edycja clienta podchodzi pod ban permanentny.

Śmieszna jesteś. Wymyślasz jakieś nowe regulaminy?. Bo nigdy o takim czymś nie słyszałem. Ciekawe jak mi udowodnią że rozpakowałem ich clienta i sobie go edytowałem. <3

Pomyśl człowieku jak coś napiszesz..

Opublikowano

Śmieszna jesteś. Wymyślasz jakieś nowe regulaminy?. Bo nigdy o takim czymś nie słyszałem. Ciekawe jak mi udowodnią że rozpakowałem ich clienta i sobie go edytowałem. <3

Pomyśl człowieku jak coś napiszesz..

Śmieszna jestem.

Pewnie.

To mało w Metina grasz ;/

Jeśli chciałeś zabłysnąć czymś co Ci się notabene nie udało, trzeba było poradnik napisać.

Każdy napewno korzystał by z niego a nie z łatwej podmiany itemu.

Lepiej grzebać przy plikach gry.

Koniec tematu.

Twoje dalsze posty będą traktowane jako Flamewar.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Śmieszna jestem.

Pewnie.

To mało w Metina grasz ;/

Jeśli chciałeś zabłysnąć czymś co Ci się notabene nie udało, trzeba było poradnik napisać.

Każdy napewno korzystał by z niego a nie z łatwej podmiany itemu.

Lepiej grzebać przy plikach gry.

Koniec tematu.

Twoje dalsze posty będą traktowane jako Flamewar.

Podałem tylko przykład że mozna to zrobić inaczej.

To ty tutaj nie ogarniasz tej gry sądząc, że administracja może tylko zmienić takie coś i że za rozpakowanie clienta jest ban. Ciekawe jak wykryją że go rozpakowałem ;o

Mam prawo do wypowiedzi. Nie wmówisz mi flamewaru..

Nie widze sensu tego ciągnąć dalej.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A moim zzdaniem jest to bezcelowe. Fakt, że niby można stracić itemek, a z drugiej to co to za zabawa, gdy wszystko ma się nam udać? Jak serwer robi takie coś jak ulepszanie u Kowala, albo innego NPC to korzystajcie z tego.

Z takim tokiem myślenia cały ten dział jest bezcelowy ._.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Nie kolego. Dział Tutoriali ma na celu niesienie pomocy dla graczy. A to to raczej używanie bugów ;) Czasem się zastanawiam kto tutaj trafia na KidModeratorów..

Mnie czasem zastanawia czemu ludzie szukają dziury w całym.

„MPCforum - Cheaty, Boty, Bugi, Hacki do gier online”

Mówi Ci to coś ?

Zgodnie z Twoim tokiem myślenia, gracz sam powinien wszystko odkrywać i do wszystkiego dążyć.

Już sam tytuł tematu powinien Cię nakierować na to, że mamy doczynienia z bugiem.

Obrazki wygasły, spróbuję je jeszcze dziś odświeżyć.

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Opublikowano

Screeny dodane ;)

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...