Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak zrobić sklep, który pobierze więcej pieniędzy?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 60
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedyne co zostało z tej tabliczki...to nic...Tabliczka nie była ważna... działał na niej mechanizm... Na x-rayu sprawdziłem lecz wszystko zostało już zniszczone... Są tylko jakieś szczątkowe elementy które na nic nie wskazują ...

wLvS201.png
Opublikowano

Też tak miałem, bo miałem za starą wersję chest-shopa, w nowym naprawiono ten bug.

Ale ten bug dalej jest...Więc powiedź jak tak miałeś? -.-

wLvS201.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie ma takiej mozliwosci!

Jest ! -.- widziałem ją na własne oczy ! -.- Piało że 50....zabierało 500000

wLvS201.png
Opublikowano

Kto realny ma tyle kasy ? 1. Piszesz że jest taki bug i istnieje 2. Jak ktoś chce SS to się od tego wymigujesz 3. Powiedz raz a porządnie że chcesz zbugować żeby okraść kogoś ... 4. Może był lag a ty klikałeś jak przeklęty ? 

Opublikowano

Wszystko sie da! Wejdz w klasy pluginu i dodaj mnożnik do zmiennej odpowiadajacej sell. Na przyklad jesli cena bedzie 5 to w skrypcie dodaj mnoznik * 1000 i wtedy cena wyswietlana to 5 a tak naprawde to 5k.

Opublikowano

Kto realny ma tyle kasy ? 1. Piszesz że jest taki bug i istnieje 2. Jak ktoś chce SS to się od tego wymigujesz 3. Powiedz raz a porządnie że chcesz zbugować żeby okraść kogoś ... 4. Może był lag a ty klikałeś jak przeklęty ? 

Co do kasy na tym serwerze można przez przeszkód zarobić 1 mln w cały dzień...1.Bo istnieje ! :) 2.Ponieważ tabliczki już nie ma... został pusty sklep...3.Tak zamierzam go użyć lecz tylko na perełkach serwera ;) 4.Jaki lag ? -.- Wszyscy co chcieli kupić stracili kasę! -.-

Może wam coś powie nick Iamperfect

wLvS201.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

A nie było czasami w tym żadnych triczków?

Piszesz, że z pistonami, ale nijak mogę myśleć o jakimkolwiek połączeniu redstone (I oczywiście pistonów) z tabliczką, nawet na takiej na której są komendy z pluginu... To nierealne jest...

Sądzę, że gość założył tabliczkę po drugiej stronie klocka z tabliczką, która miała okradać...

Więcej sposobów raczej nie wymyśle..

Cześć!

Jeżeli odpowiedziałem akurat w tym temacie, którym się interesujesz lub sam go założyłeś to wiedz, że dopóki nie rozwiążemy problemu, zagwozdki, czy po prostu nie rozwiejemy Twoich wątpliwości będę śledzić ten temat.

Nie rzucam słów na wiatr, więc i ty też tego nie rób.

Pozdrawiam,

S0L1D3R

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...