Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

-=| Bird Craft |=- [1.6.4] [800! Slotów] [START: Ten PIĄTEK O 17:00] [HardCore] [GILDIE] [STATYSTYKI] [RANKING] [TS3] [Nauki BeatBox na ts3!]

Ziomeczgu

Bird Craft  

7 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zagracie?

• Ch?tnie zagram
    • Niezbyt ciekawie si? zapowiada
    • Tak je?eli b?d? gracze
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-935720-0-90334000-1387475045.png

> ADRES IP > BirdCraft.pl

39f851b717fc2a2c21ad93d2b2c2eeb7_1.jpg

Szukasz dobrego serwera do gry ze znajomymi?

Wszystkie inne serwery nie zaspokoiły Twoich oczekiwań?
Nasz serwer jest inny!

Wysoki poziom rozgrywki, ludzie z pasją, doświadczona administracja,

autorskie wtyczki, innowacyjne pomysły, duża ilość graczy!

Dołącz do ELITY, przeżyj przygodę swojego życia na elitarnym serwerze HARDCORE!

CZEKAMY WŁAŚNIE NA CIEBIE!

heheinformacje.png

> ADRES IP > BirdCraft.pl

> SLOTY > 800!!!!

> AUTORYZACJA > no-Premium

> WERSJA > 1.6.4/1.7.2

heheheoserwerze.png

spolecznosc3.png

Jesteś zdenerwowany iż na dobrych serwerach

nie ma graczy a na serwerach gdzie administracja

ciebie ignoruje!?

My też

dlatego właśnie powstał birdcraft z myślą o was

iż naszym priorytetem jest zadowolić was w skali maksymalnej

nie niszcząc przy tym systemu gry

WIecie czemu 800 graczy?

bo 800 to zajebista liczba i liczymy na waS!!!

sprzethehehehe.png

Denerwują Cię ciągłe lagi na konkurencyjnych serwerach?

Masz tego serdecznie dość, chciałbyś w spokoju,

bez obawy o opóźnienia pograć ze znajomymi?!

MY możemy Ci to zaoferować, dzięki niesamowitym,

potężnym maszynom z dużą mocą obliczeniową.

Przedstawiamy Wam dokładne parametry maszyn:

> MASZYNA #1 <

> RAM : 100 mb na gracza!

> DYSK SSD : 2x 120GB;

> ŁĄCZE : 1Gb/s.

post-935720-0-96329600-1387476270.png

anq.wassabi.pl:1234

koniec.png

Dzięki za przeczytanie tej prezentacji!
Widzimy się na serwerze.

Reklama wykonana przez

Administracje BirdCraft

Prezentacja oraz wzór na

nią nalezy tylko i wyłącznie do nas

zabrania się kopiowania

i przerabiania prezentacji

Opublikowano

Kolejny serwer nawet nie warty najmniejszej uwagi. :/ + administracja która nie potrafi pisać. Polska Język Trudna Język. Z mojej Strony to na tyle nawet nie warto na to coś (serwer) czekać -_-

86226145013474567463.png

Opublikowano

Kolejny serwer nawet nie warty najmniejszej uwagi. :/ + administracja która nie potrafi pisać. Polska Język Trudna Język. Z mojej Strony to na tyle nawet nie warto na to coś (serwer) czekać -_-

Chciałbym się dowiedzieć dlaczego tak sądzisz

nie wszedłeś a oceniasz człowieku o czym my tutaj rozmawiamy?

Opublikowano

Może między innymi datego, że ciągle refreushujesz publikację co wskazuje na nieogar? Ja wejdę, pogram i ocenię później...

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Mhmm Tak ,,30 osób już obserwuje'' napisałeś tak po czym to usunołeś ?? czyżby pomyłka ? ok rozumiem. Jednak już uzasadniam moją wypowiedź, Kolejny serwer który myśli że będzie miał ,,FULL,, graczy na serwerze bo wykupi 800 slotów na jakimś ciulowatym hostingu.Nie i tu jest właśnie 1 wielka POMYŁKA nic takiego nie będzie. Możliwe że na start wbije wam 30 osób (Może...) Więc w tym jest uzasadnienie mojej wypowiedzi kolejny serwer gdzie admini mają dofinansowanie od rodziców i myślą że, będą lepsi niż skkf,mchc czy nawet xcrafters które po mimo lagów jest na prawdę dobrym serwerem. I na przyszłość uprzedzam że nie interere mnie spiny że, kto ile ma lat... Nauka BeatBox'u na ts3 no proszę was nie ośmieszajcie się -_-

86226145013474567463.png

Opublikowano

Mhmm Tak ,,30 osób już obserwuje'' napisałeś tak po czym to usunołeś ?? czyżby pomyłka ? ok rozumiem. Jednak już uzasadniam moją wypowiedź, Kolejny serwer który myśli że będzie miał ,,FULL,, graczy na serwerze bo wykupi 800 slotów na jakimś ciulowatym hostingu.Nie i tu jest właśnie 1 wielka POMYŁKA nic takiego nie będzie. Możliwe że na start wbije wam 30 osób (Może...) Więc w tym jest uzasadnienie mojej wypowiedzi kolejny serwer gdzie admini mają dofinansowanie od rodziców i myślą że, będą lepsi niż skkf,mchc czy nawet xcrafters które po mimo lagów jest na prawdę dobrym serwerem. I na przyszłość uprzedzam że nie interere mnie spiny że, kto ile ma lat... Nauka BeatBox'u na ts3 no proszę was nie ośmieszajcie się -_-

Co do tej wypowiedzi stwierdzam że źle myślisz

wraz z administracją posiadamy powyżej 18 roku życia

Następną informacja dla cb jest to iż zależy mi na graczach i dlatego staram się o jak najczęstrze odwiedzanie naszego tematu

Dodatkowo do tego pare rzeczy nie przemyślałem pisząc i po prostu je staram się poprawić!

Opublikowano

Bez kitu, idiotyzm w czystej postaci.

Kolejny serwer, który myśli, że jak skopiuje prezentację od nas, zrobi niemal identyczną nazwę tematu, zgaduję, że zakosi również pluginy, ich styl, to będą mieli 200 osób, bo my tak mieliśmy.

Do prowadzenia serwera trzeba mózgu, oryginalnych pomysłów, dojrzałości, umiejętności zarządzania czymś takim.

Jeżeli ktoś kopiuje czyjąś prezentację, to znaczy, że nie szanuje "konkurencji", oraz nie stać go na zakup jebanego PhotoShopa i poradnika do niego.

Lecimy dalej...

800!!!

Dobrze, że dodaliście 3 wykrzykniki, wtedy na pewno każdy na to zwróci uwagę i na serwerze będziecie mieli pierdyliard osób, bo sloty to przecież podstawa. Najlepiej zróbmy ich 9999. <ironia>

> MASZYNA #1 <

> RAM : 100 mb na gracza!

> DYSK SSD : 2x 120GB;

> ŁĄCZE : 1Gb/s.

100Mb na gracza nijak się ma do wydajności serwera. Ogólnie pamięć RAM przy odpowiedniej konfiguracji gówno ma do wydajności, a obliczanie wydajności na podstawie samej pamięci, to idiotyzm, bo okażę się, że do serwera przypisany jest jeden rdzeń słabego procesora i przy ~ 80 graczach zaczną lecieć TPS'y.

Cała reszta (SSD, łącze) skopiowane z naszej prezentacji. Jeżeli te 120Gb x2 jest faktycznie, to proszę o screena z roota. ;)

WIecie czemu 800 graczy?

bo 800 to zajebista liczba i liczymy na waS!!!

No tak, 800 graczy będzie dlatego, bo to taka piękna liczba. ;-)

Według mnie równie piękna jest np. 10. Dlatego będzie 10?

Reklama wykonana przez

Administracje BirdCraft

Prezentacja oraz wzór na

nią nalezy tylko i wyłącznie do nas

zabrania się kopiowania

i przerabiania prezentacji

Tym już kompletnie zagiąłeś system. Jest to złamanie prawa, ewidentna kradzież grafiki, podszywanie się pod autora, oraz zmiana zapisu prawa autorskiego, to przestępstwo.
1. Kto przywłaszcza sobie autorstwo albo wprowadza w błąd co do autorstwa całości lub części cudzego utworu albo artystycznego wykonania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do lat 3.
Zapis z kodeksu prawnego. ;-)
Na koniec ultimatum: albo grafika zostaje zmieniona, albo jest to zgłoszone do administracji MPCforum, a sprawa idzie do sądu. Daję na to 24 godziny.
Tyle ode mnie, właściciela prawdziwego tej grafiki. ;-)
Ludzki idiotyzm i brak myślenia mnie zabija.
Pozdrawiam,
Avaterys.
Opublikowano

@up

Avatarys i inne osoby... Przepraszam za grafika , myślałem , że on sam zrobi tą reklamę w swojej grafice , programie itd . Gdy zobaczyłem , że to plagiat waszej dawnej reklamy ... zbaraniałem , mój grafik zaraz usunie tą reklame. Już mu piszę , żeby w trybie natychmiastowym to zrobił. PRZEPRASZAM BARDZO. Nie spodziewałem się , że tak mnie zawiedzie. Jeszcze raz ode mnie wielkie przeprosiny,

Opublikowano

Okej, nie wnikam dalej, ale Wasz "grafik" powinien Was zapamiętać... ;-)

Takich rzeczy się nie robi, ja bym czuł się oszukany, więc nie puśćcie tego.

Mam nadzieję, że zostanie to usunięte, a ja życzę powodzenia z serwerem, pomimo, że jestem przekonany, że to kolejna marna kopia, ale trzymam kciuki.

Może się uda...

Opublikowano

Nie ma to jak kopiowanie prezentacji avaterysa, pewnie kolejny słaby server. Jeżeli nie potraficie zrobisz własnej prezentacji to świadczy o waszej inteligencji.

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...