Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Na ktory server sie oplaca

zacha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na ktory server sie oplaca wydac hhajs w is? :) troszku mam lub w jaka inna gre sie opalca ;3

Opublikowano

chodzi mi bardzej o privy xD

To zakładaj tematy w działach do tego odpowiednich.

Założyłeś go w takim, że sugeruje na serwery Mt2.PL.

Przenoszę.

hm :) a moze polecacie cos w innej grze?

@Przypominam, że to dział Metin2 ;x

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Najlepiej poczekaj na jakiś nowy który wyjdzie i wtedy tam graj od początku serwa :) Nie dość, że będziesz jeden z najlepszych to do tego za parę lat ( jeżeli serwer się utrzyma ) będziesz legendą :) Sam czekam na wyjście jakiegoś dobrego serwera ( ja szukam harda żeby za szybko nie wbić lvl i stać w m1 ) i będę tam grał od początków :)

Opublikowano

Najlepiej to nie wydawać w ogóle :D ale jeśli tak bardzo chcesz to np. na DiamondMT2 możesz władować na monetke która podwaja drop yang jak masz dropka :3 , np.GladorMT2 kupywać bronie V6 i sprzedawać.

Opublikowano

Jak masz zamiar przelewać złotówki to iMetin.pl

¯\_(ツ)_/¯

WROCISZZLAKIEM.gif

HISTORIA SPRZETU

eHealth e-cigarette -> ego ce3 -> ego ce4 -> ego ce5 ->Provog Yago ->Evod MT3 ->KangerTech Protank3 -> Glassomizer BVC -> Glassomizer BVC [2x] -> KangerTech T3S -> ASPIRE CE5 BVC -> Vision Spinner I -> Vision Spinner II -> Mild Master -> Eleaf iStick 20w -> GS Air -> V-Spot -> Anyvape VMW SubOhm -> Smok VCT -> Mutation xv2 -> Evic VTC Mini -> UD Hunter -> Goblin Mini RTA -> Cuboid 200w -> Limitless RDTA

Opublikowano

Jakbym miał pakować na Mt2 priv, kasę, to wybrał bym ravię ostatecznie balmore, choć balmora z mojej strony zaufaniem się nie cieszy ale nie będę wnikał. Chcesz pakować w IS to poszukaj serwera który już troche stoi, jest pewny i nie padnie po tygodniu :) Możesz też zawsze kupić trochę kk na PL'u, masz gwarancje że szybko nie padnie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...