Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

4EverGo2War

Algidopl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Maszyna o "kant " rozszczasc ... -.- 30 slotow, z tylu 10 zajetch A LAGI chodzby 100 pelnych. Zwiekszcie ramy, jak narazie nie polecam ;))

Opublikowano

Bo  Będzie nowa maszyna skąd to wiem bo wczoraj spawn rozwalałem i pisałem z adminem 

Zajebisty Server 

Pozdrawiam Deadly :)

Opublikowano

Bo  Będzie nowa maszyna skąd to wiem bo wczoraj spawn rozwalałem i pisałem z adminem 

Zajebisty Server 

Pozdrawiam Deadly :)

Wmawiaj sobie ;)

Wiec kiedy start?

5vwxw5.png

Opublikowano

zmieniam opinie - duzo bugow na serwerze ;c pogralem 2 godziny a raczej je stracilem a nastepnie ubil mnie jakis koleszka na kill aurze - 13 koxow mialem i bylem na regeneracji koxowej a podczas tego padlem - kill aura . jesli nie oddacie mi itemkow opinia zostaje

Opublikowano

Hehe. Fajny serwer, naprawdę. Admin (Santel) chyba z nudów chodzi na Vanishu i bije graczy oraz respi creepery. Poniżej kilka ss :

8s3i.png
2ozt.png
0ng0.png
fb82.png
ll8x.png
1bxy.png

258241432985440392180.png

Opublikowano

nie moge wbic - mam ciagle LOGOWANIE

#EDIT serwer cos sie wam zjebał - ciagle pisze ze jest 17 graczy i nie mozna wbic na serv - ciagle logowanie -,- a na inne serwerki wbic moge

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...