Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] This fk... inbox :(

gigakeks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Ostatnio w combacie dostalem z jakiegos tam chyba eventu albo z job'a supply crate myst-g i mialem to caly czas w inboxie, dlaczego teraz juz tego nie mam? Przecierz to sie kupuje jako 1 item a nie na iles tam czasu. Dlaczego tak mi sie dzieje?

POMOCY!

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Pomogłem? Daj like. To nic nie kosztuje  B) 

Opublikowano

Myst-G otwiera się od razu,zapewne chodzi ci o MYST-N.Itemy mają określony czas,po którym wygasają.Jak najedziesz na item w inboxie,to będziesz miał datę wygaśnięcia.

Opublikowano

Chodzi mi o myst-g. ALE DOSTALEM TO Z JOBA I MIALEM TO W INBOXIE TO KURW.... POWINNO BYC W INBOXIE, BO JESZCZE PATRZYŁEM CZY TO JEST NA CZAS CZY NA ITEM.

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Opublikowano

Myst-G otwiera się od razu,zapewne chodzi ci o MYST-N.Itemy mają określony czas,po którym wygasają.Jak najedziesz na item w inboxie,to będziesz miał datę wygaśnięcia.

Może dostał z jakiegoś eventu, pewnie z daily jobs.

Więc pewnie miałeś expires na ten przedmiot i dlatego Ci zniknął bo go nie zdążyłeś otworzyć. Zawsze itemki z joba są w inboxie przez następne 24h, potem znikają. Na przyszłość zerkaj w inboxie jakie expires mają przedmioty, bo niektóre wytrzymają dzień, inne tydzień itd.

~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-~-

Na przyszłość prawidłowo używaj prefiksów w nazewnictwie tematu:

[Q] - Question - Pytanie

Więcej w regulaminie lokalnym forum.

Opublikowano

Ok dzieki za rade, nastepnym razem bede robil te prefixy :P

zamknąć.

TrevorekS_eqsxspq.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...