Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Grafika

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Jako, że dzisiaj "zwolniłem" z posady mojego grafika, bo miał zbyt mało czasu, prace robił raz na miesiąc (Nie, nie przesadzam, miesiąc, a nawet dłużej -.- ) więc nie miałem wyjścia, dlatego poszukuję innego grafika, który będzie mieć tym razem czas i umiejętności do wykonywania grafiki (co do grafiki to miał umiejętności, ale czasu za grosz ;P ).

Tworzę serwer Lavia, mam już pewną część zrobioną. Są już autorskie mapy + będę autorskie bronie 3D kiedy będzie robiony system ulepszeń. Będą autorskie questy i dungeony, a serwer pozbawiony bugów, które mogą przyczynić się do upadku serwera. Skąd wiem, że nie będzie bugów ? Wiem, bo serwer robię sam na VPS, mam dużo czasu, a wszystkie nowości są sprawdzane pod każdym możliwym kątem :)

Od grafika oczekuję :

- Dużo czasu każdego dnia

- Dobrych/Profesionalnych umiejętności

- Robienie layout'a (opcjonalnie i mile widziane)

- Robienie grafiki (2D) na bronie 3D

- Tworzenie bannerów, sygnatur, avatarów itd

Oferuję :

- Posadę w grze/forum/TS

- Serwer dobrze wykonany jak opisywałem wyżej

- % z IS w zależności od umiejętności i poświęcania przy tym czasu

- Zostanie w teamie aż do końca (możliwość wyrzucenia jeżeli grafik nie będzie odzywał się przez dni lub miesiące + nie będzie robił grafiki, bo to raczej jest oczywiste ;))

- Uczciwość

Więcej na gg : 9495509

Czekam na poważne informacje.

Z poważaniem :

boooooo

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...