Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Wbić przez święta z 20 na 30LVL

*XdeMoNT*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, w jaki sposób przez święta wbije szybko ten lvl? chciałbym sobie pograć Ryze na bol'u bo mam dwa skiny albo boje się ze strace konto a mam dużo wartościowych skinów np ez cybernetyczny. Co doradzicie?

Opublikowano

A ile dni mi to zajmię? oraz dacie te skróty co to lastchit itd? oraz czym się różnią klasy np support bo podobno niektóre klasy tylko na jedna linie jak sprawdzic które?

Opublikowano

Tutaj masz skroty:

http://www.mpcforum.pl/topic/759522-tutslowniczek-okreslen-i-skrotow-w-lolu/

Co do rodzajów to mamy:
support, adc= zazwyczaj na bocie. Support pomocnik.

Jak to napisałeś są różne klasy i bardzo często mozna kombinować i chodzić na różne linie więc tutaj raczej nie da się określić.

Potrzebujesz pomocy w przygotowaniu swojego forum dyskusyjnego?
Odezwij się a na pewno udzielę Ci pomocy!

Opublikowano

Na booście w 3 dni 30 wbijesz grając po 16 godzin około. (1-30). Z 20 lvl to pewnie Ci zajmie max 1/2 dni jeżeli będziesz dłużej grał. Bez boosta około tygodnia.

Nie wiesz jaki skład zrobić w FUT? Zapraszam na PW.

Opublikowano

Chcesz szybko 30 lvl a nie wiesz co to last hit i innych podstawowych żeczy -.-. Polecam założyć1 lvl i zacząć grać TYLKO na botach po co ktoś taki ma na ranki wbijać zaraz.

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia".

Opublikowano

Podobno banują a nie chce stracić rp za 800zł +

A jesli już bol to jakie skrypty?

Nie banują,nie masz co się martwić.

Na początek polecam Ci grać ryzem z dobrym skryptem,a żeby szybko wbić to kup XP boost na dni oraz na wygrane i graj jak najwięcej aramów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...