Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] iConomy ? sklepy 1.6.4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam mały problem z pluginem iConomy mianowicie nie wiem co się stało że nie mogę zrobić sklepów po zrobieniu tabliczki nic się nie dzieje nie ma powiadomienia że sklep został stworzony ani nie można nic kupić/sprzedać

Sprawdziłem już wszystkie możliwe sposoby i nie mogę tego naprawić Permissions się zgadza zmieniałem nawet iConomy kilka razy i nic to nie daje niby jest normalnie kasa z iConomy ale sklepy nie działają w czym może to być problem ?

Sam już nie ogarniam co mogło popsuć to nie było instalowanych żadnych pluginów dodatkowych poza dodaniem 3 rang do PremissionsEX. Sklepy są dobrze utworzone ponieważ wcześniej tak działały a teraz zero reakcji. Dacie rade jakoś pomóc ?

Czekam na szybką odp. ^_^

Lista pluginów:

WorldBorder, NoCheatPlus, WordEdit, VoxelSniper, Rlb, Skript, MotdManager, TagAPI, NameTags, mcore, Vault, ArcaneEnchants, PermissionsEx, WorldGuard, ControlORBle, AutoMessage, iConomy, Reservations, OpenInv, ClearLag, InfinityDispenser, Commander, Essentials, EssentialsProtect, EssentialsSpawn, OtherDrops, AZRank, AutMe, EssentialsChat, Factions, ScoreboardStats, CombatLog

Z góry Dzięki za pomoc mam nadzieje że jeszcze dziś ktoś odp ^_^

beznazwy239.png

Opublikowano

Sprawdzałem też ale wcześniej działał sklep beż CheastShop'a to musi być wina czegoś innego i nie mogę się doszukać

beznazwy239.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...