Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ventris.pl [Dedyk] [Easy]

Garelek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I co znowu robicie nową prezke? Graczy ubylo to myslicie, ze to pomoze? Serwwer nie dosc, ze pod IS to wlasciciel pedofil do tego rozdaja navi za itm na innych serwerach.

Milej gry zycze z pedofilami i zlodziejami.

zhda.png

Opublikowano

I co znowu robicie nową prezke? Graczy ubylo to myslicie, ze to pomoze? Serwwer nie dosc, ze pod IS to wlasciciel pedofil do tego rozdaja navi za itm na innych serwerach.

Milej gry zycze z pedofilami i zlodziejami.

Nie wiesz co napisałem ? -.-

Przeczytaj poprzednie posty

yt1f.png

Opublikowano

http://178.217.186.8/rejestracja

Not Found

The requested URL /usr/home/Fakel/domains/ventris.pl/public_html/rejestracja.php was not found on this server.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache/2.2.22 (Debian) Server at 178.217.186.8 Port 80

I tyle z Waszego Reje. Kapke nie poważne ;)

Aktualnie gra na S2

mag 65lvl 55j

Pro SP:)

Opublikowano

grafika wykonana przez harnasia, prosił aby usunąć lecz jak widać modki na mpc czasu nie mają.., serwer może i jest ciekawy lecz ten cały Gerelek to zwykłe nieudolne dziecko, żeby nie powiedzieć niepełnosprawne umysłowo, hejtuje wszystkie inne serwery, bo myśli że tym sposobem uzbiera u siebie więcej, żałosne, nie polecam !

Opublikowano

grafika wykonana przez harnasia, prosił aby usunąć lecz jak widać modki na mpc czasu nie mają.., serwer może i jest ciekawy lecz ten cały Gerelek to zwykłe nieudolne dziecko, żeby nie powiedzieć niepełnosprawne umysłowo, hejtuje wszystkie inne serwery, bo myśli że tym sposobem uzbiera u siebie więcej, żałosne, nie polecam !

Dokładnie, długo mam czekać na usuniecie tej prezentacji? Nie zezwalam na uzywanie moich elementów czyli całej prezentacji, robiłem ją pod warunkiem bycia w teamie, a, ze ludzie z teamu sobie w chuja lecą to zadnej prezentacji mieć nie bedą.

Prawa autorskie, do chuja.

Opublikowano

Dokładnie, długo mam czekać na usuniecie tej prezentacji? Nie zezwalam na uzywanie moich elementów czyli całej prezentacji, robiłem ją pod warunkiem bycia w teamie, a, ze ludzie z teamu sobie w chuja lecą to zadnej prezentacji mieć nie bedą.

Prawa autorskie, do chuja.

Skoro tak to usuwam za plagiat.

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...