Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy zagrasz ?

Zagrasz na mcsurvival.pl?  

5 użytkowników zagłosowało

1. 1. Zagrasz na mcsurvival.pl?

• Tak.
    • Nie.
      0
    • Zastanawiam si?.
  2. 2. Na jakiej wersji chcesz serwer?

• 1.6.4
      0
    • 1.7.2
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.Chciałem sie zapytać czy ktoś by był zainteresowany takim o to typem serwera

http://mcsurvival.pl/index.html

na tej stronie dowiecie sie co i jak.Bedzie to reaktywacja starego dobrego survivala z paroma nowymi dodatkami.Oceniajcie w ankiecie czy zagracie czy nie:)

Opublikowano

Patrząc po stronie serwera bardzo podoba mi się ten pomysł. Cuboid z noteblocków? Takie proste, ale jednak fajne rzeczy ;) Ja chętnie zagram. Świetny pomysł! ;)

Opublikowano

Strona wzorowana na innej stronie serwera, część skopiowana. Takich serwerów jest już bardzo mało, więc pewnie jeżeli ktoś będzie miał ochotę to zagra na czymś "nowym" :-)

Opublikowano

Strona wzorowana na innej stronie serwera, część skopiowana. Takich serwerów jest już bardzo mało, więc pewnie jeżeli ktoś będzie miał ochotę to zagra na czymś "nowym" :-)

Wypraszam sobie, sam kodowałem stronę i robiłem grafiki od początku do końca. Rzucasz słowa na wiatr.

Pasjonat
Opublikowano

Oczywiście że zagram. Pomysł jest bardzo dobry, ale nasuwa się jedno, zasadnicze pytanie: "Czy wypali?".

Jeżeli możesz to opisz te "nowe dodatki", które zagoszczą na tym serwerze.

Tyle ode mnie. Pozdrawiam! ;)

Opublikowano

Fajna strona, chyab zagram, ale czy ten serwer ma sens ? Jaki jest cel grania na nim ? Na jakim hostingu będzie serwer, ile ram i slotów ?

"Nie dyskutuj z idiotą! Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu,

a potem pokona doświadczeniem..."

Opublikowano

Nie wszystkie informacje na stronie są zaaktualizowane zajmiemy się tym już niebawem.Juz niedługo pojawi się prezentacja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...