Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytania] Co i jak

Lirnen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej, jestem nowy ;d i mam kilka pytań

1. czy dobrze że od razu zużyłem 16 pakietów kart? mam teraz coś chyba 200 kart xD

2. co kupić za dzikie karty? mam 11

3. co kupować za złoto i pieczęcie? co pierwsze?

4. czy frakcja twierdza jest spoko? mi osobiście pasuje ;d

5. Jakie tryby rozgrywki grać?

6. warto już na początku składać dobry deck? czy na wyzszym elo?

7. Chciałbym żebyście coś mi ułożyli z moich kar ale nie chce mi się przepisywać tych wszystkich kart ;d jest na to jakiś sposób oprócz ss?

Procesor: Intel Core i5-6400 3.3GHz (Turbo)   Karta graficzna: Gigabyte GTX 1060 6GB Windforce OC    Płyta główna:  MSI B150M Mortar

Zasilacz:  Antec VP 500    Dysk:  SSD 240GB + HDD 1TB    RA M:  4x4GB Kingston HyperX FURY 2133MHz CL14   Obudowa: SilentiumPC RG3

Mysz: Razer Viper Mini   Klawiatura: IBOX Aurora K-4   Monitor: iiyama XU2490HS-B1

Opublikowano

1. Im wiecej tym lepiej ;)

2.a jaka frakcja grasz?

3. jak dopiero co zaczoles kupuj pakiety za 1000 Pieczeci a Za golda kupuj Pakiety za 12500 (12kart)

4.Calkiem spoko Gry ta frakcja szybko sie koncza aczykolwiek to zalezy od Decku

5.Za duzo to ich nie ma sa normalne gry Turniej szwajcarski dzienny i jackpot co do tego drugiego jak masz kupony to warto grac mozesz wylosowac fajne pakiety a nawet jak nie bedziesz 1-3 mozesz losowo dostac Tzn pakiet emilo

6.Na wyzszym elo Polecam Poradniki Mkrr3 wystarczy wpisac na yootubie aczykolwiek nie wiem czy zrobil deck do twierdzy

7.Moze pomysl i sam sobie zloz ? masz zapewne malo kart wiec pewnie wiekszego problemu nie bedzie Mam nadzieje ze pomoglem w jakims stopniu ;)

Opublikowano

2.za dzikie karty wez sobie 4 lowca smierci z pao

3.na poczatku kupuj pakiety z zestawu podstawowego

4. twierdza to bardzo mocna frakcja gdy bedziesz mial kelthora lub acamasa mozna na niej zrobic jedne z lepszych tali ;)

5.graj zwykle pojedynki i przejdz kampanie gdy zlozysz talie i ogarniesz gre potem turnieje

6.talie staraj sie zlozyc na jak najnizszym lvlu itd im szybciej tym lepiej ;p

gdy bys mial jakies pytania odnosnie gry dodaj mnie w docu BF_Fidal postaram sie pomoc

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...