Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] PBE 12/18 dalszy nerf Riven zmiany Annie, Nasus, Evelynn

Googlus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doczepili się do tej Riven ... ^^,co mi się podoba to skrócenie CD na ulti do annie,szkoda tylko że stuna skrócili ;/

Opublikowano

O ile dobrze patrzę to nuke teraz ma dużo większy tylko ryzykowniejszy.

Ten pasyw na W, który chcą mu dać jest nieziemskim buffem dla Kassadina przed lvl 6.

Teraz bez najmniejszego problemu będzie sobie csował pod wieżą. Żaden cs nie zostanie zabrany przez turreta.

W każdym razie jak dla mnie będzie to buff. Na linii po 6 Kassadin będzie miał większy nuke niż dotychczas:

Pełne combo teraz (6 lvl) : 150 + 30 + 80 + 80 = 340 bazowego dmg + 250% AP

Pełne combo po zmianie (6 lvl): 120 + 60 + 80 + 80 = 340 bazowego dmg + 300% AP

Jeśli coś nas zaboli to tylko brak możliwości przywrócenia many dzięki W w takich ilościach jak dotąd. Trzeba będzie rozsądniej ją wydawać.

btw.

Jak go zmienią to przetestuje go w jungli na smurfie. Powinien czyścić ją w szalonym tempie z tym nowym W. xD

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Up evelynn oddali dmg z poprzedniego pbe patcha , teraz jest tyle ile jest na live , ale nadal jest zmienione z magicznych na fizyczne ;) co mi się podoba , bo robię eve na ad i mogę teraz robić armor pene ;D , co do annie to ostro , buffo na ulta , będzie cały czas z tibersem ;P , stun ? Jak dla mnie balans , za duży

Gramy w LOL'a

LV :30!!

Runy :

o.O ktos jescze wydal na to 100k ip?

Opublikowano

Nasusa jednak jakoś tak bardzo nie znerfili..

Riven spadło trochę dmg, lipa.

A ciekawe co z tym kassadinem, może to tylko na chwilę. Ludzie beda nim grać bo będzie op kupią skiny a riot go potem znerfi :P

Opublikowano

@XdeMonT a czemu miałoby sie nie dać? Co do riven to w sumie dobrze , grywałem tą postacią i wiem jak była mocna .

Opublikowano

@XdeMonT a czemu miałoby sie nie dać? Co do riven to w sumie dobrze , grywałem tą postacią i wiem jak była mocna .

On się pyta pewnie czy może zwrócić u supporta riotu. Odpowiedź brzmi nie, ponieważ to nie rework tylko nerf/buff.

A podoba mi się ten nerfobuff Kassadina :) Może nie będzie miał na początku mocnego harrasu zasięgowego ale zauważcie jego nowe op W! Będzie mógł spokojnie przed 6 lvlem lasthitować i w dodatku spokojnie zrobić firstblooda na postacie melee :P

Opublikowano

Chuj z ta Riven, to ścierwe mnie irytowało gdy tylko miałem ją na lane, zobaczymy jak będzie teraz.

BTW. ktoś nią już grał na PBE? Mocno odczuwalny nerf?

Szkoda troszkę tej Annie...

Opublikowano

A juz mialem skina do Annie kupowac, gj riot. Tylko nie czepiajcie sie Jaxa i wszystko bedzie Ok ;)

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...