Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Serwer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Survival, wojny gildii a freebuild to 2 różne sprawy. Pvp może mieć, ale tylko arenę, bo to jest luźna gra, gdzie może swobodnie obładowany pro eq wyjść poza teren swojej działki bez obaw deda.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

To wszystko nie składa się w kupę, nie staraj się łączyć wielu trybów w jeden serwer, ponieważ nic się nie będzie zgrywać.

To po prostu nie pasuje. Zdecyduj się najlepiej na jeden tryb. ;)

343731479829004887779.png

Opublikowano

Freebuild + wojny gildi to przeciwieństwa, ja osobiście bym nie zagrał. Jak już byś chciał te fb to możesz spróbować pvp do niego dodać ;)

Opublikowano

Możesz zrobić FB + Wojna (Nie gildii!) Gracze budują na wyznaczonych terenach (Nie działkach) zamki i inne twierdze obronne i po tygodniu wojna, wszyscy walczą ze sobą. Następnie w kolejnym tygodniu znów pokój i znów budowanie, ulepszanie, przygotowywanie. Żeby nie było za łatwo ustaw drop 0,1% na diament 0,2% na emerald 0,3% na żelazo 0,2% na złoto, 5% na węgiel i 0,01% na diamentowy miecz/inny item

Opublikowano

Ja niestety nie zagrałbym, nie lubię FreeBuilid'a ponieważ ta rozgrywka dla mnie nie ma sens, tam się tylko kopie i buduje a potem to już koniec gry ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...